De leukste kerstfilms op Netflix (2022-2023)

(Last Updated On: December 22, 2022)

De leukste kerstfilms op Netflix

Kerst zit er weer aan te komen! En dat betekent: koud weer en sneeuw. Dan ga je natuurlijk niet naar buiten, maar wil je het liefst lekker knus voor de bank zitten met een kop warme chocolademelk.

kerstfilms-netflix
kerstfilms-netflix

Veel mensen houden dan op sommige dagen een kerstfilmmarathon, maar na een paar keer kerst te hebben gevierd hebben de meeste mensen de leukste kerstfilms wel al gezien.

Ik heb voor jou een lijstje gemaakt met de kerstfilms die ik al sinds begin november (jawel, da’s toewijding he) aan het kijken ben voor jullie. Wat moet je dan gaan kijken? Hier zijn de beste en (soms) meest verrassende kerstfilms die te zien zijn op Netflix!

 • Love Hard

Natalie uit Los Angeles is journaliste. Ze is hopeloos in haar dateleven (daar schrijft ze ook over) en lijkt wel voor eeuwig single te blijven. Maar nadat ze Tag, een dromerige jongen van de oostkust, ontmoet via een dating-app denkt ze dat ze beet heeft. Met de feestdagen wilt ze hem graag verrassen, maar ze ontdekt later dat ze is opgelicht door de Jeugdvriend van tag. Hij lijkt net zoals Natalie single te blijven voor het leven.

Maar: ze proberen er toch nog iets moois van te maken samen. Love Hard is een romantische komedie uit 2021. Op IMDb krijgt deze film een 6,3. Het is een erg leuke film om te kijken voor kerst, maar wel erg zoetsappig. Goed om als stel te kijken, wat minder geschikt als familiefilm.

Deze film heb ik zelf ook gezien en ik vond ‘m echt erg leuk! Een best wel a-typische kerstfilm die je op Netflix kan vinden, al ben ik met momenten aan het roepen geweest tegen de televisie :p

 • The Princess Switch

Deze film gaat over Stacy De Novo. Zij is banketbakker en heeft haar eigen snoepwinkel die ze runt met haar beste vriend Kevin. Stacy komt een week voor Kerstmis erachter dat Kevin hun heeft ingeschreven voor ‘s werelds meest prestigieuze bakwedstrijd in Belgrevia.

Eerst wilt Stacy eigenlijk niet gaan, maar uiteindelijk verandert ze toch van gedacht. Als ze zijn aangekomen komt ze erachter dat zij en Lady Margeret erg op elkaar lijken. Lady Margeret is hertogin en toekomstige bruid van prins Edward.

Lady Margeret wilt graag met Stacy van rol ruilen voor twee dagen. De twee raken al snel gewend aan hun nieuwe leven en willen eigenlijk niet meer terug. The Princess Switch is wederom een romantische film. Het cijfer dat deze film krijgt is een 6,1. De film komt uit 2018 en er zijn na het eerste deel nog twee nieuwe delen bij gemaakt.

Wat vond ik nou zelf van deze film? Erg zoetsappig en misschien niet 100% mijn ding, toch is het zeker wel een aanrader als je graag wat hersenloze tv wilt kijken.

 

 • Christmas Chronicles

Christmas Chronicles is een van de meer bekendere kerstfilms uit deze lijst. Het gaat over een broer en zus, Teddy en Kate, hun plan is om op kerstavond de Kerstman te filmen. Maar dit plan pakt iets anders uit…

Ze gaan namelijk op een onverwachte reis in de slee van de Kerstman. Ze beleven hierna een avontuur waar elk kind van zou kunnen dromen. Christmas Chronicles is een hele goede familifilm. De film komt uit 2018 en er is ook een tweede deel te zien. Deze film krijgt een 7,0.

 • Home Alone

Home Alone is misschien wel dé meest bekende kerstfilm en alle delen van deze film worden tijdens kerst meestal wet op televisie vertoond.

Het verhaal gaat over een achtjarige jongen die tijdens kerst thuis achtergelaten wordt, terwijl zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijg. Gelukkig leert de achtjarige Kevin al redelijk snel voor zichzelf te zorgen, maar hij moet het huis gaan beschermen tegen twee inbrekers.

Zij heten Harry en Marv en zijn van plan om in het huis van Kevins familie in te breken. Home Alone is een wat oudere film uit 1990, maar er zijn na het eerste deel nog talloze andere delen te zien. De film krijg een 7,6.

Heb je trouwens de Netflixdocu al gezien over deze film? Heel erg de moeite waard, wij keken naar de documentaire en leerden echt veel bij over de achtergrond van deze film. Erg leuk om met het hele gezin te bekijken.

 • A Christmas Prince

A Christmas Price is een romantische komedie over een journaliste uit New York die naar Oost-Europa wordt gestuurd om een koninklijk evenement vast te leggen. Daar staat een knappe prins namelijk op het punt koning te worden.

Maar ze wordt al redelijk snel bij de koninklijke familie betrokken en het reisje naar Oost-Europa lijkt niet te blijven bij alleen een journalistiek verslag. De film krijgt een 5,8 en komt uit 2017.

 • Klaus

Klaus is een animatiefilm over een jongen die erg verwend is en uit een rijke familie komt. Zijn familie heeft namelijk een postbedrijf, maar zelf wilt hij daar niks aan doen.

Maar de vader van Jesper vindt dat hij wel eens wat meer mag gaan doen, dus hij stuurt hem naar een afgelegen dorp in het noorden. Hij heeft alleen heel weinig te doen, want niemand schrijft er brieven.

Hij is erg eenzaam en heeft niks te doen, maar uiteindelijk raakt hij bevriend met de bijzonder speelgoedmaker Klaus. Klaus is een van de beste familiefilms om te kijken met kerst en dat blijkt ook uit het cijfer dat de film krijgt: een 8,2.

Echt een erg grote aanrader, deze film! Ik heb het niet droog kunnen houden 🙂

 • The Holidate

Dit verhaal gaat over twee vreemden die niet meer vrijgezel willen zijn tijdens de feestdagen. Daarom kiezen ze ervoor om een jaar lang elkaars platonische partners te zijn.

Ze merken alleen dat ze met de tijd toch echte gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen. Ook The Holidate is een romantische komedie en de film krijgt een 6,1.

Ik vond dit een erg leuke film, niet te zoetsappig en niet te ‘carrièrevrouw gaat naar haar geboortedorp en papt uiteindelijk aan met de lokale gids/ haar jeugdliefde etc’.

 • The Knight before Christmas

Ridder Sir Cole wordt tijdens kerst door een tovenares van de middeleeuwen naar het heden getoverd. Daar raakt hij bevriend met Brooke. Zij is een lerares die de hoop in liefde al lange tijd heeft opgegeven.

Zij gaat Cole helpen om de weg te vinden in de hedendaagse moderne wereld die Cole helemaal niet gewend is. Ze probeert hem ook te helpen om het terug te krijgen naar zijn eigen tijd, maar Cole weet eigenlijk helemaal niet of hij nog wel terug wilt. Deze film is een komedie die een 5,6 krijgt.

Ook dit is een grappige kerstfilm, vol cliché’s, maar de reacties op het moderne leven van Sir Cole (die naam, heb je ‘m?) zijn best wel amusant.

Ik begin trouwens te vermoeden dat ze bij Netflix een deal hebben met Vanessa Hudgens, dat zij standaard in minstens 2 kerstfilm per jaar moet zitten? Ik kende haar zelfs amper als actrice voor ik aan mijn grote lijst kerstfilms begon 😀

 • Love Actually

Dit is een bijzondere film waarbij het liefdesleven van acht Londenaren wordt gevolgd in de aanloop van kerst. Ieder persoon maakt zijn eigen verhaal mee en heeft zijn eigen liefdesleven.

De film komt uit 2003 en krijgt een 7,6. Het is een romantische komedie die ook erg geschikt is als familiefilm.

Yup, dit moet echt mijn favoriete kerstfilm zijn. Ik kan de meeste tekst nog meezeggen en blijf het een fantastische film vinden.

 • A California Christmas

Joseph is een man met een wilde levensstijl, maar hierdoor dreigt hij alles te verliezen. Hij is de zoon van een vastgoedhandelaar en als laatste kans wordt hij naar Californië gestuurd om een ranch op te kopen.

Hij doet zich voor als boerenknecht om de eigenares te kunnen overtuigen, maar het begint lastig te worden als hij gevoelens voor hij begint te krijgen. Dit is een romantische dramafilm die een 5,8 krijgt. A California Christmas is minder geschikt als familiefilm.

 • How The Grinch stole Christmas

The Grinch is een animatiefilm over een grimmig wezen dat op een besneeuwde bergtop woont ten noorden van Whoville. In Whoville wonen de warmhartige en vrolijke Who’s.

Rond de kersttijd hoort de Grinch dat de Who’s zich aan het voorbereiden zijn op kerst en hij is jaloers op de vrolijkheid van de Who’s. Zijn plan is om de berg af te dalen en de cadeaus en versieringen te stelen om zo kerst te kunnen saboteren.

The Grinch is een goede familiefilm om tijdens de kerst te kijken. De film komt uit 2018 en krijgt een 6,4.

 • A Christmas Inheritance

Wat gebeurt er als je als feestende party-erfgename een groot bedrijf zal erven, maar je vader helemaal nog niet denkt dat je er klaar voor bent?

Dan moet je je bewijzen! Dit is het verhaal van ‘A Christmas Inheritance’, waar de charmante erfgename haar vader moet laten zien dat ze meer kan dan alleen maar feesten.

Een vermakelijke film die je met je hele familie kan kijken. Een beetje cliché, maar zijn de meeste kerstfilms dat niet? Deze film kreeg een 5,7 op IMDB. Als je actrice Andie McDowell nog eens wilt zien, is deze film ideaal!

 • Dolly Parton’s Christmas on the Square

Ah, Dolly Parton, een grote heldin van mezelf en echt een voorbeeld waar ik naar opkijk. Ik brul nog steeds mee als ik ‘Jolene’ of ‘9 to 5’ hoor, dus kon ik natuurlijk haar kerstfilm op Netflix toch niet missen?

Dolly Parton speelt zelf ook een rolletje in deze musical: zij is een zwerfster die op het plein zit en vraagt om geld. Je ziet hoe alle bewoners van het dorp moeten omgaan met een vervelende inwoner die mensen uit hun huizen en zaken zet om er een groot winkelcentrum te zetten.

Ik ben normaal niet zo gek van musicals, maar deze is wel echt erg leuk gedaan! Maar hey… ik ben erg biased, het is Dolly! Natuurlijk heeft zij ook een rol in deze film.

 • A castle for Christmas

Deze film keek ik eergisteren en ik vond ‘m echt heel erg leuk. Dit is een top-feelgood-film en ik zou hem je zeker aanraden.

Na een schandaal zoekt schrijfster Sophie andere oorden op: ze besluit haar roots in Schotland te gaan verkennen. Sophie (gespeeld door Brooke Shields) ontdekt er de geschiedenis van haar familie en vindt haar inspiratie terug, samen met de liefde voor haar nieuwe dorp en vrienden.

De film kreeg een 5,7 op 10. Na het bekijken van de film wil ik de make-up en kleding van Brooke Shields eens gaan uittesten 😀 En even serieus: ik wil ook in zo’n schattig dorpje wonen en krijg ineens zin om te gaan guerilla-breien!

 • Fireplace For Your Home: Classic Edition

Telt dit officieel als kerstfilm? Hmm… Als je graag een lekker knisperend haardvuurtje wilt in huis, maar geen echt haardvuur wilt, is dit ideaal om op te zetten. Streamen naar je televisie met je chromecast (of afspelen op een smart tv) et voilà: kerstsfeer à volonté in huis!

Voor de lol heb ik eens opgezocht of ik deze ‘film’ ook op IMDB kon terugvinden en jawel, hij staat op IMDB 😀 De film krijgt zelfs een 7,9 op 10!

Nog leuker: ik heb een trailer gevonden, hahaha! Het moet niet gekker worden 😀

 • Four Christmases

In deze kerstfilm schitteren Vince Vaughn, Reese Witherspoon, Robert Duvall, Sissy Spacek en nog andere bekende acteurs. Als koppel je gescheiden ouders bezoeken, dat wilt zeggen dat je 4 keer kerstmis moet vieren met je familie.

Brad en Kate doen daar niet aan mee, ze gaan ieder jaar lekker op vakantie en ontlopen zo alle etentjes en gedoe met familie.
Tot… ze besluiten om toch maar naar alle 4 de etentjes en feestjes te gaan omdat hun vlucht naar Fiji afgeschaft is en ze op live televisie komen.

Oeps, blijkt dus dat ze al jaren op vakantie gaan en excuses verzinnen om niet naar familie te moeten gaan. Niet zo gemakkelijk, zie overal maar eens op tijd te geraken!

Om dan nog maar te zwijgen van al het drama tijdens zulke familiefeestjes!

Deze film kreeg een 5,7 op 10 in IMDB.

 • The holiday Calendar

Een erg leuke kerstfilm was dit: The Holiday Calender gaat over een fotografe die het moeilijk heeft om te kunnen leven van haar kunst en een beetje moet schnabbelen om rond te komen.

Ze heeft een liefdevolle familie en een beste vriend die net terug is van zijn wereldreis: ondertussen is hij een bekende reisblogger geworden.

Abby krijgt een prachtige adventskalender van haar opa, die magisch blijkt te zijn!
De film kreeg een 5,7 op 10 op IMDB.

 • Holiday in the Wild

Kirsten Davis (je weet wel, Charlotte uit Sex and the City) krijgt slecht nieuws te horen zodra haar zoon vertrekt naar de universiteit: haar man wilt scheiden. Jammer genoeg had zij net een tweede huwelijksreis naar Afrika geboekt. Wat moet de dierenarts-die-huisvrouw werd nu doen met haar leven? Ze vertrekt in haar eentje op reis en ontdekt een nieuwe wending voor haar leven.

Deze kerstfilm op Netflix krijgt een 6,2 op 10 op IMDB. Dit was een erg fijne film om te bekijken en wat minder typisch dan de meeste kerstfilms.

 • Mariah Carey’s Merriest Christmas

Ik zal het maar gelijk toegeven: ik ben zo iemand die vrolijk wordt van ‘All I want for Christmas’, jawel. In deze special zingt ze samen met haar band en bekende vrienden, enkele van de meest gekende kerstliedjes, maar ook eigen liedjes. Zoals ‘All I want for Christmas, jawel!’.

 

 • Christmas with a view

In Christmas with a view, werkt een voormalig restauranteigenaar als manager in een skiresort. Daar werkt ze zich te pletter en is gelukkig met haar leventje, maar toch blijft er iets knagen. Tot er een beroemde, knappe sterrenchef komt opdagen en haar plannen een andere wending krijgen.

De film krijgt een 5,2/10 op IMDB.

 

 • Office Christmas Party

Wil je een totaal atypische kerstfilm bekijken? Dan is Office Christmas Party misschien wel iets voor jou. De strenge zus van een manger van een bedrijf, wilt zijn bedrijfstak sluiten.

Om wraak te nemen én om een fantastische klant binnen te halen die het bedrijf kan redden, besluit hij het béste kerstfeestje op kantoor ooit te geven. Dat loopt niet helemaal zoals gepland.

Niet echt geschikt om deze komedie te kijken met kinderen. Enkele acteurs die in deze kerstfilm spelen: Jennifer Aniston, Jason Bateman, TJ Miller, Olivia Munn.

De film krijgt een 5,9/10 op IMDB.

 • Christmas wedding planner

Kelsy is nog maar net gestart als weddingplanner en ze heeft haar eerste klus binnen, een grootste bruiloft organiseren voor haar nichtje.

Haar tante (de moeder van de bruid, gespeeld door Kelly Rutherford РLily uit Gossip Girl) is nogal veeleisend en zorgt voor een moeilijk parcours. En dan zwijgen we nog over ex-vriend Connor, die als priv̩detective probeert om het huwelijk te dwarsbomen.

Deze Netflix kerstfilm krijgt een 4,4 op 10 op IMDB.

 • Arthur Christmas

Deze animatiefilm is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen zullen hier met volle teugen van genieten. Wij hebben alvast enkele keren hardop gelachen met deze film. Echt waar, een héérlijke, héérlijke feelgoodfilm!

Jammer dat ik deze nog maar dit jaar ontdekt heb, deze zou ik ieder jaar opnieuw kunnen bekijken!

 • Daddy’s Home: 2

Dit is ook een wat meer atypische kerstfilm (al goed, op den duur kon ik echt geen carrièrevrouw-gaat-naar-geboortedorp-en-komt-eikel-tegen-maar-gaat-er-toch-mee-aanpappen-verhaal meer zien), maar was ook erg leuk. Deze comedie gaat over twee vaders van nieuw samengestelde gezinnen die hun uiterste best doen om alle toxic masculinity uit hun leven te bannen en samen de beste opvoeding te hebben voor hun kinderen. Dat lukt allemaal aardig, tot de vaders van deze mannen in the picture komen en de boel lopen opstoken met hun ouderwetse waarden en normen.

Grote aanrader deze film, wij hebben er alvast erg mee gelachen!

 • Let it snow

Wanneer een sneeuwstorm een klein stadje treft, wordt er een groot domino-effect in gang gezet. Deze film gaat over het leven van enkele tieners rond de kerstperiode en hun liefdesperikelen.

 • Santa in training

Wat als er een nieuwe Kerstman gevonden moet worden en de Hoofdelf (die normaal gezien de opvolger van de Kerstman zou zijn) geen promotie krijgt, maar iemand anders moet uitkiezen? Hij kiest dan zelf voor de slechtst mogelijke nieuwe Kerstman: iemand die een ongelofelijke bloedhekel aan alles met Kerst heeft. Zal dit goed aflopen?

Dit vond ik een erg vreemde film, om heel eerlijk te zijn. Bizarre manier van filmen en niet echt goede acteurs. Op IMDB kreeg deze film een 2,9 op 10 en is daarmee officieel de slechtste kerstfilm op deze lijst. Zelf vond ik het eerlijk gezegd veel te erg wennen om de film goed te vinden.

 • A Bad Moms Christmas

Deze film is een vervolg op de film ‘Bad Moms’, dus je kan je wel verwachten aan enkele ‘luizenmoeders’ die op tilt slaan tijdens de feestdagen. Wat gebeurt er als de moeders van de bad moms langskomen?

Mila Kunis schittert in haar rol als slechte moeder, samen met Kirsten Bell, Christina Applegate, Susan Sarandon en Christine Baranski.

IMDB geeft deze film een 5,6 op 10.

 • The Princess Switch 2: Switched again

  Wat als je koningin gaat worden, maar toch graag eventjes een gewoon leven wilt testen en je hebt een vriendin die als twee druppels water op je lijkt? Dan wissel je nog een keer! In dit vervolg op de Princess Switch heeft koningin-to-be-Margaret even tijd nodig én duikt er nog een lookalike op!

  Ook dit was een leuke kerstfilm en ideaal als je de Princess Switch een leuke film vond.

 • De Familie Claus

  Dit moet echt een van mijn favoriete films zijn in dit lijstje! De film speelt zich af in België: een gezin komt vanuit Nederland naar België na de dood van hun vader. Ze proberen een nieuw leven op te bouwen en dat lukt met vallen en opstaan. Maar: tijdens een van de dagen waar zoontje naar opa Claus gaat om hem te helpen, ontdekt hij iets heel bijzonders: zijn opa is de kerstman!

  Erg leuke film die deels opgenomen is in Lier (waar ik hiervoor woonde): ik zat me al af te vragen waar ik die straat van kende! Dit is een familiefilm, waarbij de hele familie van de film zal genieten.

 • The Princess Switch 3: Romancing the Star

  Natuurlijk kon er nog wel een Princess Switch bij, toch? In deze derde film, wordt er een bijzonder kunsstuk gestolen dat in bruikleen is gegeven van het Vaticaan. Drie keer raden… het wordt gestolen! Zal het nichtje kunnen helpen?

 • Operation Christmas Drop

  Dit was een erg leuke kerstfilm om te bekijken! Helemaal geen typische kerstfilm en het was leuk om een kerstfilm te bekijken in een tropische setting. Ieder jaar zorgen de mensen op een legerbasis voor een ‘kerstdrop’ waarbij ze allerlei nodige materialen leveren aan een moeilijk bereikbaar eiland, samen met enkele fijne kerstspulletjes. Maar… wat doe je dan als er een ambtenaar op je basis komt en eigenlijk alles komt inspecteren om de boel te sluiten?

  5.8 op 10 op IMDB.

 • Christmas Wedding Planner

  In deze kerstfilm volgen we een pas gestarte wedding planner die het huwelijk van haar nichtje regelt. De ex van de bruid komt ineens langs en heeft duidelijk plannen om het huwelijk te dwarsbomen. Wat zal er nu gebeuren?

 • Christmas with the Kranks

  Wat doe je als je geen zin hebt om Kerst te vieren omdat je dochter net gaat studeren en je misschien liever eens een grote cruisereis maakt? Ineens werkt de hele straat en iedereen die je kent, je tegenwerkt omdat je geen Kerst viert? De Kranks moeten het opnemen tegen de hele straat tot ineens hun dochter op weg is naar huis.

 • Familie Claus 2

  Het langverwachte vervolg op Familie Claus: ondertussen heeft zoonlief ontdekt dat zijn opa de kerstman is en helpt hij ieder jaar mee. Ook dit jaar helpt hij mee. Hoe kunnen ze kerst redden als er een pakje niet geleverd is? Dit was een erg fijn vervolg op de allereerste film en een grote aanrader om met het hele gezin te bekijken.

 • Holiday Rush

  Een bekende radio-DJ krijgt plots zijn ontslag en moet weer bij zijn tante gaan wonen, samen met zijn super verwende kinderen. Zal hij terug een job krijgen en weer presenteren op de radio?

 • Single all the Way

  Hoe erg, maar dit was dus de allereerste film in deze hele rij (25+ kerstfilms!) die ik bekeek waarin een homokoppel hét romantische koppel van de film is, da’s echt niet ok! Peter overtuigt zijn allerbeste vriend om te doen alsof hij zijn partner is als hij naar huis gaat om de kerstperiode te vieren. Hoe zal dat aflopen?

  Erg leuke film om te bekijken en het was zo verfrissend om de typische Kerstkoppels een niét als man en vrouw te zien. Maar: veel te weinig films laten koppels van hetzelfde geslacht zien zonder ze gelijk als ‘grappige sidekick’ een rolletje te geven. Er is dus nog wel veel werk aan de winkel!

 • A wish for Christmas

  Sara Thomas houdt zich normaal gezien erg gedeisd op haar werk en is niet het extraverte type. Haar fantastische kerstidee wordt gestolen en ze is het helemaal beu: daarom maakt ze een deal met de Kerstman om eindelijk voor haarzelf op te leren komen. De Kerstman is akkoord, maar haar wens zal maar 48u duren. Sara zal ontdekken hoe de tijd snel verdergaat en moet leren om voor zichzelf op te komen.

 • Midnight at the Magnolia

  Jack en Maggie zijn al jarenlang de beste vrienden en moeten voor hun radioshow doen alsof ze een koppel zijn. Dit brengt de nodige stress met zich mee omdat ze zo hopen dat hun radioshow over het hele land zal uitgezonden worden in de plaats van lokaal te blijven. Houden ze de leugen vol?

 • A Cinderella Story: Christmas wish

  Een moderne twist in het Assepoester-verhaal: een amateur-zangeres werkt als kerstelfje om geld bij te verdienen en hoopt op haar eigen kerstmirakel (hoewel haar stiefmoeder en twee stiefzussen haar flink tegenwerken). Tijdens haar job als kerstelf ontmoet ze een wel érg leuke Kerstman!

 • Christmas with a View

  Christmas with a View was ook een erg leuke kerstfilm om naar te kijken! Een celebrity chef komt helpen in een restaurant waar een manager werkt. Zij had ooit haar eigen restaurant, maar moest haar grote droom opbergen. Zal de celeb chef haar kunnen helpen en vindt ze ook zichzelf terug?

 • Elf

  Oh, dit is een heerlijk grappige kerstfilm die geschikt is voor het hele gezin! In Elf volgen we een nep-elf (hij werd opgevoed als Elf, maar is eigenlijk gewoon een mens) die van de Noordpool naar New York City gaat om zijn biologische vader te ontmoeten. Wat blijkt? Zijn vader houdt helemaal niet van Kerst! Zal het Buddy lukken om zijn biologische vader wat kerstsfeer bij te brengen?

 • The Polar express

  Heel eerlijk: ik vond dit dus écht een enge film! Er is iets aan de animatie dat er echt heel freaky uitziet, de gezichten lijken niet echt ofzo. Op zich is het wel een mooi verhaal, maar ik geraakte maar niet in het verhaal toen ik ‘m opnieuw keek. Desalniettemin is het een goed kerstverhaal!

 • Father Christmas is Back

  In Father Christmas is back, volgen we een gebroken gezin. Vier zussen komen met Kerstmis bij elkaar om Kerst te vieren met hun moeder en hun partners en kinderen. Deze Kerst komt er een groot geheim uit! Erg entertainende film met een grote sterrencast (Elizabeth Hurley, John Cleese,…).

 • Christmas Flow

  Ook dit was een erg leuke Kerstfilm om te bekijken en eens wat anders dan veel van de andere films op dit lijstje. In deze Franse film volgen we een journaliste en een befaamde rapper. Hij maakt al snel een grote fout in zijn carrière en zij probeert om hem bekentenissen te laten doen en die publiek te maken. Maar… wat als ze elkaar beter leren kennen?

 • The Grinch (2018 animatie)

  The Grinch, gaat natuurlijk over de Grinch. Die kennen we volgens mij ondertussen allemaal wel, maar… dit is een hele mooie geanimeerde versie. Het verhaal is nog steeds hetzelfde, maar oh… wat is het mooi vormgegeven. Zeker weten een plezier voor jong en oud om naar te kijken! 

 • Lees ook: aanraders op Netflix

  Lees ook: verborgen series en films op Netflix

  Lees ook: beste films op Netflix