Netflix aanraders (deze series, films en documentaires moet je zien)

(Last Updated On: November 16, 2022)

Voel jij het ook al? De lente zit in de lucht! Ook al wil je dan het liefst van an zo vaak mogelijk buiten zijn, toch is het ‘s avonds nog flink kouder en nog altijd gezellig om heerlijk onder een dekentje op de bank te kruipen en te Netflixen.

Ik herken het helemaal hoor! Ik heb nog enkele superleuke en goede series, films en documentaires ontdekt op Netflix, die ik met plezier met jullie deel.

pssst: ontdek duizenden verborgen series en films op Netflix

Netflix aanraders

Update: december 2022

You

Kennen jullie Dan uit Gossip Girl nog? Wel, hij heeft nog enkele van zijn creepy trekjes behouden ๐Ÿ˜‰ In ‘You’ speelt hij op het eerste zicht een charmante man die iedere vrouw toch als vriendje zou willen.

Maar… dat verandert. Dit vond ik ook echt een aanrader om naar te kijken en ik zat soms op het puntje van mijn stoel. Niet eng, maar wel erg spannend met momenten. Enne, erna bekijk je al je social media privacy instellingen vast nog eens goed ๐Ÿ˜‰

you-netflix

The Bodyguard

Deze serie heeft mij echt vastgegrepen. Toegegeven, het was eerst eventjes heel raar om te wennen aan Robb Stark in een andere rol, maar eens ik die horde voorbij was, werd ik vastgegrepen door het verhaal.

Echt, dit is een enorme aanrader om te kijken. Zelf heb ik de serie ondertussen al gezien, maar ik heb hem nog aangeraden aan mijn vriend en nog veel andere mensen.

netflix-the-bodyguard

 

Lucifer

‘Lucifer’ sprak mij in het begin eigenlijk niet zo aan. De duivel die op aarde woont, zou dat wel leuk zijn?

Toen zag ik op Facebook een hoop commotie ontstaan omdat de serie geen nieuw seizoen zou krijgen en gecancelled zou worden en werd ik toch wel een beetje nieuwsgierig. En ja hoor, het is een erg leuke serie.

Toegegeven, op den duur zitten ze wel een beetje in een routine en is de rek er een beetje uit.

Lucifer-Netflix-810ร—456

La casa de papel

Deze suggestie had ik al zoooo vaak zien staan in mijn Netflixlijstje, en ergens sprak het me niet aan. “Het huis van papier/ Het papierhuis” klinkt dan ook niet zo spannend, he?

Maar een collega wees me nog eens op deze serie en aangezien ze er zo enthousiast over vertelde, besloten we het een kans te geven. Ik krimp constant ineens naast mijn vriend van de spanning en roep denk ik nogal veel tegen de tv… een teken dat het dus een erg spannende serie is met momenten.

Geen enge serie, trouwens, maar je zit op het puntje van je stoel. En oooh, dat Spaans, dat Spaans… waanzinnig mooi! Bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao… ๐Ÿ˜‰

la-casa-de-papel

Hannah Gadsby: Nanette

Deze lesbische comedienne heeft mijn hart gestolen! Soms is haar humor heel hard en raak, maar ik hou daar erg van. Geen platte humor, maar humor met een donkere twist waardoor je meer over sommige topics nadenkt. Yes!

Dany Boon: Des Hauts-de France

Ooh, hier maak je mij zo blij mee! Ik heb me echt een ongeluk gelachen om Dany Boon… Misschien komt zijn gezicht je wel erg bekend voor? Hij is namelijk in Frankrijk en Belgiรซ enorm bekend, mede door zijn rollen in “Bienvenue chez les Chti’s”, “Delicatessen”,… Deze vond ik echt fantastisch!

dany-boon-netflix

Als jullie nog aanraders hebben, laat het ons zeker weten… wij zoeken een nieuwe serie om te volgen ๐Ÿ˜€ (Orange is the New Black ga ik vanaf morgen normaal beginnen binge watchen)