Ikea Malm vanity inspiratie

(Last Updated On: February 18, 2020)

Ik heb ongeveer een halfjaar geleden een Ikea Malm-tafeltje gekocht… eigenlijk om als bureau te dienen als ik thuis werk, maar het is toch echt veel meer een vanity geworden. Maar een erg rommelige vanity! Dus: ik wil een mooiere en beter ingerichte vanity… tijd om eens op Pinterest en Youtube te gaan kijken! Foto-inspiratie:

Ikea Malm inspiratie

ikea-malm-vanity-14

ikea-malm-vanity-13

 

ikea-malm-vanity-12 ikea-malm-vanity-11 ikea-malm-vanity-10 ikea-malm-vanity-9

 

 

ikea-malm-vanity-8

 

 

ikea-malm-vanity-7 ikea-malm-vanity-6 ikea-malm-vanity-5 ikea-malm-vanity-4 ikea-malm-vanity-3

 

ikea-malm-vanity-2 ikea-malm-vanity Youtube vide

 

 

o’s:

 

Wat mij opvalt: Jezus, wat een shitload aan producten hebben die meiden! Bij mij was het vroeger ook zo… ik kocht alle goedkopere collecties etc, maar de laatste jaren ben ik wat volwassener geworden en heb ik besloten dat ik liever veel minder heb, maar allemaal make-up die ik graag gebruik, die van goede kwaliteit is en die goed bij mij staat. Binnenkort laat ik nog mijn eigen Malm zien, hoe ik die nu opnieuw ga inrichten enzo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

makeup revolution redemption palette iconic 3 naked 3 palette dupe 1

Dupes voor de Urban Decay naked palettes

Budget make-up wishlist

makeup revolution ultra 32 eyeshadow palette flawless matte 1