Als man goed voor de dag komen? Denk aan deze tips

(Last Updated On: June 29, 2022)

Als man goed voor de dag komen? Denk aan deze tips

Als man wil je anno 2022 natuurlijk een beetje goed voor de dag komen. Je uiterlijk is immers het eerste wat mensen opvalt en dit zorgt dan ook altijd voor een vaak onuitwisbare eerste indruk over jou.

Het is dan ook zaak om deze eerste indruk zo positief mogelijk te laten zijn. Nu zijn er natuurlijk aspecten in het voorkomen waar je geen invloed op hebt, maar wat de meeste aspecten betreft heb je hier zeker wel invloed op. Wil jij nu als man beter voor de dag komen?

Lees dan snel verder. In deze blog geven we je namelijk enkele tips die je daarbij kunnen helpen!

man-stijl
man-stijl

Afbeelding van Olya Adamovich via Pixabay

Goed passende kleding voor het bovenlijf

Het was voor mannen heel lang erg lastig om écht goed passende kleding te vinden voor het bovenlijf. Wat betreft broeken waren er al langer tal van mogelijkheden als het gaat om lengte-en breedtematen, maar voor kleding van het bovenlijf was dit heel lang niet het geval.

Gelukkig heeft Girav hier met de tijd verandering in gebracht. Zij waren de eerste die grootschalig kleding voor het bovenlijf begonnen te verkopen in verschillende lengtematen.

Dit zorgt er dan ook voor dat er anno 2022 voor iedere man kleding voor het bovenlijf beschikbaar is dat perfect past. 

Materiaal van de kleren

De kleren die je draagt zijn natuurlijk belangrijk voor het voorkomen, maar ook het materiaal waar de kleding van gemaakt is, is van enorme invloed op het voorkomen.

Denk hierbij aan het verschil tussen een polyester trui en bijvoorbeeld een trui van een luxere merino wol. Nu hoor ik je denken, “Wat is merino wol?“.

Merino wol is een luxe wol die gewonnen wordt van Australische schapen. De wol heeft een mooie en formele uitstraling en dit maakt merino wollen truien voor heren dan ook een uitstekende keuze als je verzorgd en goed voor de dag wilt komen. 

Huidverzorging

Huidverzorging voor de man is heel lang uit den bozen geweest. Dit was immers meer iets voor mannen. Anno 2022 heeft de gemiddelde man gelukkig ook ontdekt dat huidverzorging zeker iets is dat voor van meerwaarde kan zijn.

Denk hierbij aan verzorgende, hydraterende of bijvoorbeeld herstellende huidcrèmes. Deze verschillende vormen van huidverzorging zorgen er dan ook voor dat de huid er gezonder en stralender uit ziet.

Zeker dus iets om rekening mee te houden als jij goed voor de dag wilt komen!