Beauty

Getest: Catrice Beautifying Lip smoother

Laatste update

Ik hou heel erg van verzorgende lipproducten, en dus was deze Catrice Beautifying Lip Smoother iets wat ik graag eens wou uitproberen. Ondertussen heb ik er drie in mijn tassen zitten… says it all! catrice-beautifying-lip-smoother catrice-beautifying-lip-smoother2 catrice-beautifying-lip-smoother3 catrice-beautifying-lip-smoother-on catrice-beautifying-lip-smoother-swatch Ik zou deze lip smoother direct opnieuw kopen! De kleur die ik heb, is de meer paarse kleur – helaas kan ik de tekst niet meer lezen. Hij kostte geloof ik rond de 3 à 4 euro en verzorgt je lippen echt heel erg fijn. Geen rare lijntjes meer die zichtbaar zijn, ik ben helemaal om! Deze koop ik dus zeker opnieuw als hij op is!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply