Beauty

The Balm online kopen en bestellen

thebalm online kopen

Laatste update

Er zijn van die make-upmerken die heel erg tot mijn verbeelding spreken, maar waar ik nog geen enkel product van heb. Ik ben op zoek naar een mooie mauve (niet-shimmery) blush en kwam uit bij The Balm. En toen begon het pas…

The Balm online kopen

Vooral hun blushes spreken me echt enorm aan! Mooie kleuren, toffe verpakkingen…
the-balm-down-boy-blush

the-balm-mary-lou-manizer

the-balm-cabana-boy-blush

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Topvintage sale: mijn favoriete stuks | Glamourista - kapsels December 29, 2019 at 9:20 pm

    […] Ik koop er al jarenlang kleding van King Louie, Vive Maria, Banned, Eucalyptus of make-up van The Balm. De kleding is prachtig en heel geschikt als je graag je vrouwelijke curves wat meer in de […]

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.