5x De meest draagbare fashion trends voor de herfstcollecties (2019) (stylingtips)

Laatste update

Wat zijn de allerbelangrijkste fashiontrends in de herfstcollecties van 2019? Wij bekeken de meeste trends die we deze herfst gaan dragen en kozen er de meest draagbare uit. Want hey, zo’n fashiontrend kan er fantastisch uitzien op de runway, maar ze zijn lang niet allemaal even draagbaar in het dagelijkse leven.

Draagbare fashion trends?

Hoe maak je die trends dan zo draagbaar mogelijk? Ik ga voor jullie ook allerlei leuke fashion inspiratie delen, zodat je kan zien hoe je deze hippe trends kan dragen en makkelijk kan combineren met de rest van je kast. Ook heel erg leuk als je bijvoorbeeld een capsule wardrobe hebt! Bekijk de fashion inspo van Expresswear.nl

Trends voor mannen en vrouwen

Deze trends zijn voor zowel dames als heren: natuurlijk is de uitwerking ervan ietsje anders, maar er komt opvallend veel overeen!

Leder

Bij zowel vrouwen als mannen is de ledertrend weer helemaal in: denk aan leren jasjes, leren broeken, zelfs lange lederen trenchcoats kunnen weer à volonté gedragen worden. Je kan deze lederen broeken, jasjes,… ook supergoed combineren met enkele andere fashiontrends, zodat ze wat minder streng staan. Hoe maak je deze trend dan zo draagbaar mogelijk? Je kan je lederen jas perfect combineren met een lekker zachte, blanket scarf! Deze grote sjaal zorgt ervoor dat deze look een ietwat zachtere look krijgt en je minder moeite moet doen om je leren jas te combineren met bepaalde andere kleuren. Een leren broek combineert heel erg leuk met een trui-jurk erboven of een lange trui. Wil je een leren jurk wat minder streng maken? Je kan de leren jurk dan combineren met een panty met vrolijk printje.

Printjes galore

Nog een fashiontrend die we spotten in de Fashion Weeks over de hele wereld: printjes! We zien enorm veel luipaardprints, bloemenprintjes, gekke prints op je panty,… Heel erg leuk die prints en je kan ze ook op veel verschillende manieren gaan dragen. Je kan zelfs de prints laten ‘clashen’! Dat wilt zeggen dat je prints die helemaal niet bij elkaar passen, toch met elkaar gaat combineren. Ik moet natuurlijk niet uitleggen dat dit voor de durvers is, toch?

Je kan deze prints prima draagbaar maken door er bijvoorbeeld de bovenstaande leertrend aan toe te voegen: maak een bloemetjesjurk superdraagbaar met een paar mooie lederen laarzen en een leren jasje, een luipaardprintje kan je ook heel erg leuk combineren met een effen gekleurd kledingstuk. Zo valt de luipaardprint nog een beetje extra op.

Zet je Cowboyhoed maar op

Yup, de cowboytrend is weer helemaal terug van weggeweest! Je kan je kast dus weer volproppen met items die franjes hebben, van suède gemaakt zijn, geruite cowboyblouses,…

Let’s go eco

Erg opvallend: we zien meer en meer ecologische materialen terugkomen deze herfstcollecties! Deze materialen zijn onder andere: gereycleerde PET-flessen, modal, tencel, zelfs hergebruikt leder. Heel erg goed natuurlijk! Tencel, modal en gerecycleerde PET-flessen zijn vaak erg gladde stofjes. Je kan deze combineren met allerlei materialen die wat meer stoerheid geven aan je look zoals franjes, corduroy, borg, teddystof,…

It’s so Fluffy!

Als laatste trend: de fluffy trend! Deze zagen we al enkele jaren geleden terug opkomen in de modewereld!

 

 

 

 

industriele eetkamerstoelen 2

Op zoek naar nieuwe stoelen voor de eetkamer en bureau

Mijn ervaring met Zalon + kortingscode (Zalando box door stylisten)

zalon ervaring klacht