Laat een chef aan huis koken: CHEFSTBL

(Last Updated On: April 16, 2021)

De laatste maanden (het laatste jaar, zelfs) is voor ons allemaal heel raar geweest. We kunnen niet zomaar ergens gezellig gaan eten, de restaurants zijn gesloten, we kunnen niet naar onze favoriete koffiebar,… Wat als ik je zeg dat je – helemaal veilig – een héérlijke maaltijd thuis kan laten bereiden door een echte chef-kok?

Yup: je hoeft dus niet alleen maar via take-away te genieten van lekker eten, je kan ook gewoon bij jou thuis een heuse chef-kok laten langskomen die in jouw eigen keuken een sterrenmaaltijd klaarmaakt. Een chef aan huis, hoe heerlijk is dat?

Ideaal, toch? Hoe dit allemaal in zijn werk gaat, lees je verderop in dit artikel:

chef-thuis
chef-thuis

Hoe werkt CHEFSTBL?

Maar, hoe werkt dat nu? Als je zin hebt in een gezellig etentje, bereid door een échte chef-kok (en natuurlijk helemaal volgens de regels van het moment), moet je eventjes deze stappen doorlopen:

  • kies je datum: wanneer wil je graag culinair in de watten gelegd worden?
  • kies de locatie (bijvoorbeeld kok aan huis Almere of kok aan huis Groningen)
  • heb je een voorkeur voor een bepaalde chef? Of zoek je naar een chef die in de zomer lekker in je tuin komt BBQ’en? Zoek dan naar een BBQ chef aan huis.
  • voor hoeveel personen moet er gekookt worden?

 

Schermafbeelding-2021-03-28-om-22.00.51

 

Schermafbeelding-2021-03-28-om-22.01.12
Ook kan je zoeken op koks die gespecialiseerd zijn in de vegan keuken, in de vegetarische keuken, die halal of helemaal kosher koken.

Als je echte voedselintoleranties hebt of zelfs een voedselallergie, zou ik dit wel zeker op voorhand even afstemmen. Een échte chef-kok ziet dat als een uitdaging en niet als een vervelend iets (dat zeg ik als iemand die moeilijk gluten kan verdragen en die jarenlang vegetarisch at: daar herken je in mijn ogen echt een goede chef aan).

Voordelen:

Altijd een back-up chef

Is jouw chef ziek en kan hij of zij niet meer komen? Geen probleem, dankzij CHFSTBLE is er een vervangende kok als jouw chef niet kan komen, bijvoorbeeld door ziekte.

Zo hoef je geen last-minute plannen af te zeggen, tenzij je je natuurlijk zelf niet lekker voelt 😉

Je bent volledig verzekerd

Oei, heeft de chef per ongeluk gesneden in je prachtige werkblad? Of is er iets anders stukgegaan? Helemaal geen probleem, je bent gewoon helemaal verzekerd en de schade wordt vergoed.

Schone keuken

Ook het servies en bestek, daar hoef jij je niets van aan te trekken. De chef neemt dit mee, alles wordt netjes afgewassen en jij krijgt je keuken zo schoon terug, dat je van de grond zou kunnen eten. Ik zou het je niet aanraden, maar hey, érg schoon dus. Je moet dus zeker niet bang zijn voor extra rommel of viezigheid.

Top chef garantie

De chefs worden heel zorgvuldig uitgekozen op hun ervaring, professionaliteit en kwaliteit. Zo ben jij er altijd zeker van dat er een fantastische chef in jouw keuken staat te koken!

chef-aan-huis
chef-aan-huis

Private chef

Je kan een private chef inhuren voor verschillende doeleinden: van een gezellig familiediner tot een zakelijk dinertje of zelfs voor een bijzondere vrijgezellenavond!
Heb jij hier al ervaring mee? Laat het dan ook zeker weten in de comments, we zijn altijd erg benieuwd naar reviews!

Foto’s: Unsplash