10 bohemian bruidskapsels – de mooiste bruidskapsels 2022

(Last Updated On: June 1, 2022)

 Bohemian bruidskapsels: Rond deze tijd zijn bruidskapsels een hot topic natuurlijk en een van de grootste trends bij de bruidjes dit jaar, zijn de bohemian bruidskapsels. Eigenlijk kan je deze bohemian kapsels sowieso doordeweeks ook gewoon dragen als je erg van deze stijl houdt. Wat moet je kunnen om deze kapsels zelf te maken?

Je moet kunnen vlechten (visgraatvlechten maken, invlechten, watervalvlechten maken,…) en je moet kunnen krullen met een krultang (dat geeft het mooiste resultaat). Pak er nog wat mooie hoofdbandjes bij, diadeems, speldjes en haarjuwelen… en oefenen maar!

Bohemian bruidskapsels:

 

bohemian-bruidskapsels-2

Prachtige bohemian bruidskapsels: dit mooie kapsel is gekruld met een krultang en heeft een balayage haarkleur. Je zal bij de andere kapsels ook zien dat je zeker vaak een krultang nodig hebt om bohemian bruidskapsels te maken. (SHYPULIA TATSIANA via shutterstock)

bruidskapsels-bohemian

Zeg bohemian kapsels en je zegt direct ‘vlechtkapsels‘! Deze prachtige kapsels dienen perfect tot een bohemian bruidskapsel! Je zal eventjes moeten leren vlechten, maar dan heb je ook wat! (Malyugin via shutterstock)

bruidskapsels-bohemian-3

Prachtige bruidskapsels met bloemen: meer boho bruidskapsel dan dit worden kapsels niet! En alweer… haal zeker je krultang te boven! (Sofia Zhuravetc via shutterstock)

boho-bruidskapsels

Werk je boho bruidskapsel af met een mooie glowy make-up look: ga voor een lichtgekleurde blush en mooie perzikkleurige lipgloss en wat highlighter. ( Chaletgirl via shutterstock)

Boho bruidskapsels

boho-bruidskapsels-2

Wat een feeëriek plaatje! Een ongelofelijk mooi bohemian bruidskapsel  met vlechten en bloemen in het haar… en niet te vergeten de prachtige kant van haar jurk! (Tata mamai via shutterstock)

bohemian-bruidskapsels

Dit is een heel gedurfd bohemian bruidskapsel  – boho bruidskapsel met veel vlechten! Veel vlechtkapsels oefen je beter eventjes op voorhand! Dit zijn verschillende vlechten tegelijkertijd, dus oefen zeker enkele keren voor de grote dag! Of misschien is het voor zo’n kapsel wel een goed idee om een kapster in te huren. (Alexandra Dikala via shutterstock)

bohemian-bruidskapsels-7

Dit mooie blonde kapsel is ook een knap staaltje van boho bruidskapsels! Een mooie bloemenguirlande en je bent klaar! (Sofia Andreevna via shutterstock)

bohemian-bruidskapsels-6

Prachtig boho bruidskapsel in een mooie bruine haarkleur met bloemen ( fly-m via shutterstock)

bohemian-bruidskapsels-4

Je kan een mooi boho vlechtkapsel mooi opleuken met bloemetjes! (Malyugin via shutterstock)

bohemian-bruidskapsels-3

Een mooi bruidskapsel afgewerkt met mooie bloemen. (Pramecomix via shutterstock)

Lang gekruld haar met vlechten en bloemen in het haar: prachtig!

Lang gekruld haar, afgewerkt met prachtige haarjuwelen.

Dit is een kapsel dat ik zelf zou kiezen (oke, het helpt dat ik blond, bleek en blauwogig ben ;)): de vlecht is prachtig en de combinatie met een oneshoulder jurk is zo leuk!

Haarjuwelen zijn echt onmisbaar als je een leuk bruidskapsel wilt maken!

Lees ook: bruidskapsels 2022

Lees ook: trouwjurken trends 2022