Boblijn – kapsels met een schuine boblijn

(Last Updated On: November 19, 2021)

Boblijn kapsels : Nog een kapselartikel vandaag (ik plaats de inzendingen voor de winactie online zodat jullie straks kunnen stemmen op de winnaar). Deze mail kreeg ik van Daphne en ook zij raad mij een bobkapsel aan!

De boblijn komt vaak terug in de inzendingen, heel grappig om te zien! Nog een artikeltje over mooie boblijnen en enkele handige tips! Denken jullie er ook over om voor korter haar te gaan? Ook erg leuk zijn de lange bobkapsels of lobkapsels. “Hoi,

Ik lees je blog nu een paar weken en ik kan echt veel van jou leren en ik vind je blog echt heel leuk!
Ik zat in de herfst met het zelfde probleem als jou, ik wou een totaal nieuw kapsel.
Dus vroeg ik aan m’n  vriendinnen wat ik zou nemen. Niemand had echt een idee.
Een paar jaar terug had ik een boblijn. Iedereen vond dat toen heel leuk bij mij staan dus ik dacht, hmmm zou dat niks wezen?
Mijn familie en vrienden waren het er mee eens dus ging ik de week daarna naar de kapper.
Toen ik thuis kwam was ik echt super verdrietig want de kapster had het bijna tot aan mijn oren afgeknipt!
Ook was het helemaal niet schuin. Dus mijn moeder belde naar de kapperszaak (zij kent de eigenaar een beetje) en de volgende dag ging ik weer terug. Deze keer knipte de eigenares mijn haar. Het was nog steeds kort (niks aan te doen) maar nu was het echt schuin. Toen ik naar school ging was ik wel een beetje bang voor het commentaar. Maar iedereen vond het leuk.
Het was wel even wennen, dat korte haar, maar ik begon het steeds leuker te vinden. Ik heb er zeker geen spijt van!
Een boblijn staat iedereen gewoon heel leuk en ik denk jou ook wel! Als je een boblijn neemt, zou ik hem wel zo lang laten dat je nog net een staart in kan. Anders is het best wel vervelend. Ik denk echt dat het je leuk staat!
Wat ik zelf ook wel leuk vind is aan de ene kant heel kort en aan de andere kant iets langer.
Nouja.. Ik merk het wel als je mijn ideeën leuk vind ;)”

Boblijn kapsels

bobkapsels
Prachtig bobkapsel van Jessica Alba : vinden jullie dit ook geen prachtige cleane boblijn? (Kathy Hutchins via shutterstock.com)
boblijn-haren
Het prachtige schuine bobkapsel van Rosie Huntington-Whiteley met een schuine boblijn, dit is een iets langere bob ( DFree/ Shutterstock.com)

Kapsels met een schuine boblijn

boblijn-kapsels
Victoria Beckham heeft in het begin van de bobkapsels-gekte altijd een bobkapsel gehad, en nu ook een schuin bobkapsel.  (s_Bukley via shutterstock)

Kapsels met een warrige boblijn

boblijn
Een van de mooiste schuine bobkapsels en boblijn: Dianna Agron ( Joe Seer via shutterstock.com)
Wat denken jullie van deze prachtige bobkapsels? Zijn ze niet prachtig!