Kapsels 2017: de leukste kapsels voor 2017 voor dames en vrouwen

Kapsels 2017: deze kapsels worden de it-kapsels in 2017 voor vrouwen. Ontdek in dit artikel de haarstijlen 2017, dameskapsels, haarkleuren 2017 en haarsnits voor dit jaar! Hou je van lange kapsels, medium of halflange kapsels of korte kapsels? Dit kapseljaar heeft weer heel wat voor jou in petto!

Kapsels 2017

De allereerste kapsels die gaan boomen in 2017: de lobkapsels (lange bobkapsels) en bobkapsels. Vooral als je interesse hebt in bobkapsels met een ombre haarkleur, zit je dit jaar goed! Leer ook zeker hoe je bobkapsels moet krullen, want de curly bobkapsels zijn helemaal een hit dit jaar. (Hier lees je hoe je een bobkapsel krult). Ook zien we nog veel balayage haarkleuren en balayage kapsels. De populairste kapsels dit komende jaar:

  • curly bobkapsels
  • bobkapsels met ombre haarkleur
  • kapsels in grijze haarkleuren
  • steile bobkapsels
  • bobkapsels met ombre
  • lange bobkapsels
  • lob kapsels
Nog meer artikels:   Haartrends: wet hair, chignons, pixie cuts, paardenstaarten en undercut kapsels

Bobkapsels, lange bobkapsels en curly bobkapsels

Kapsels 2017: dit is hét kapsel voor 2017, een wavy bob/ curly bob kapsel-2017 De bob wordt in 2017 altijd als een wavy bob gedragen en met een ombre haarkleur Een hitkapsel samen met een modetrend van deze winter 2017, een camel winterjas

lange-gekrulde-bobkapsels Een prachtige gekrulde bob! lange-bob-kapsels Een bobkapsel staat altijd heel erg leuk met een opvallendere lipstick. lang-bobkapsel Maar de bobkapsels in 2017 moeten zeker niet altijd wavy zijn, ook een mooi gesteilde bob blijft een prachtig kapsel!

bobkapsel-ombre Kapsels 2017: ga zeker dit jaar voor een goed geknipte bob! Ook een lob of langere bob is hot in 2017 kapsels-ombre

Nog meer artikels:   Hair history, the Sequel

kapsels-met-pony Ook heel erg mooi: combineer je bobkapsel (of zoals hier, lange bobkapsel) met een pony, staat prachtig!

kort-bobkapsels

korte-bob-2017

korte-bob

Een prachtige blonde bob! Een van mijn favoriete kapsels in 2017… kapsels-ombre

Korte kapsels 2017

Verbaast het je dat de korte kapsels in 2017 ook bobkapsels zijn, maar dan korte bobkapsels? Of het zijn net korte kapsels met een mooie, vrouwelijke snit. Vorig jaar zagen we bijvoorbeeld veel kapsels zoals pixiecuts, geschoren korte kapsels, en kapsels met veel gel (wet hair), maar dit jaar mag het allemaal terug wat natuurlijker. kort-kapsel-zwart-haar

korte-kapsels

korte-bob-met-pony

korte-bob-2017 kort-bobkapsels

En… welkom terug, middenscheiding

Ohja, de middenscheiding is terug! Vonden wij eighties kids het op den duur verschrikkelijk dat onze moeders onze haren iedere keer weer in een middenscheiding deden (een schuine scheiding was zo veel cooler…), doen we het nu gewoon weer uit onszelf. Trends komen nu eenmaal terug om de paar decennia…

Nog meer artikels:   De mooiste kapsels 2019: de populairste dameskapsels

Weet jij al voor welk kapsel je gaat kiezen in 2017? Ik zit heel erg te popelen om nog eens naar de kapper te gaan, en mijn haar terug in een lob te laten knippen… en nu nog eens beslissen of ik dat met of zonder pony wil. Oh, dilemma’s! Zitten hier kapseltrends die jullie sowieso uit willen gaan testen? Laat het me zeker weten, ik ben erg benieuwd!!

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

catrice-beautifying-lip-smoother2

Getest: Catrice Beautifying Lip smoother

Beautybay Christmas Wishlist

makeupgeek-flame-trower-foiled