recepten

Recept: Chocolate Chip Cookies

May 15, 2016
2016-03-26-14.07.52

Laatste update op

Een van mijn favoriete soortjes koekjes? Chocolate Chip cookies… yum! En zeker als je ze zelf kan maken, zijn ze extra lekker. Dit is het receptje dat ik standaard gebruik: (ik kook trouwens het liefste met cups etc, dan hoef ik niet de hele tijd mijn weegschaal te gebruiken). Ik zou zeggen: maak deze koekjes zeker eens zelf op een druilerige zondagnamiddag, you’ll thank me! chocolate chip cookies recept Ingrediënten:

  • ¾ cup suiker
  • 1 cup boter
  • 1 ei
  • 2 1/4e cup bloem
  • 1 tsp baking soda
  • ½ tsp zout
  • 1 cup gemalen noten (optioneel)
  • 2 cups chocolade

Eerst meng je alle droge ingrediënten, daarna voeg je het ei en de boter toe. Ik liet ze ongeveer een 10-tal minuten bakken in de oven tot ze goudbruin zijn. Dan nog eventjes laten ‘uitzweten’ en niet direct in een doos stoppen… zo maak je ze lekker chewy. Smakelijk! healthy

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.