Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog

Grote makeupmusthaves.nl haul: shoplog

Ik had al enkele maanden mijn zinnen gezet op enkele palettes bij Makeupmusthaves.nl, maar ik moest van mezelf eerst nog wat andere make-up opmaken. Omdat ik zo graag het Naked 3 palette wou, besloot ik eerst eens de dupe van make-up Revolution te proberen. Just to be sure! En ook wil ik graag een dupe in huis hebben (niet dat ik de echte Naked 3 al heb hoor) voor als ik op weekend oid ga, dat ik dan mijn duurdere palettes niet mee hoef te nemen. Oh trouwens… ik heb 3 dupes van de Urban Decay naked palettes besteld en dit wordt een winactie! Die komt binnenkort nog online, samen met wat swatches en reviews van al deze palettes en lipsticks 🙂

Nog meer artikels:   Parijs shoplog

Ik kan niet wachten tot er nog eens een heerlijk zonnig weekend is, en ik gewoon de hele dag eens met al deze leuke spulletjes kan gaan spelen!

Make-up musthaves.nl haul

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. February 24, 2015 / 9:27 am

    Wow wat een hoop! Die blush palettes vind ik er zo mooi uitzien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.