Real Techniques Bold metals collection online bestellen

real-techniques-bold-metals-collection-online

De Real Techniques Bold metals collection kan je online bestellen! Sinds ik deze collectie zag verschijnen, wil ik er dolgraag enkele kwasten van zoals de contourkwast en de eyelinerkwast. Deze collectie is een stukje duurder dan hun andere kwasten (lees de reviews hier) maar wat zien ze er goed uit!! Ik dacht trouwens dat Real Techniques een Engels merk was, opgestart door de meiden van Pixiwoo, maar dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn, oeps! Alle kwasten zijn trouwens synthetisch en dierproefvrij! Je kan deze kwasten hier kopen. real-techniques-bold-metals-collection-online

Real techniques bold metals collection online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

sleek-arabian-nights-palette

Mijn make-up wishlist

Recept: low carb pizzamuffins

low-carb-pizzamuffins