Cruelty Free Beauty

Too Faced en Beautybay bestelling

September 29, 2014
too-faced-chocolate-bar-eye-shadow

Laatste update op

Ik ben bezig met mijn make-up stash te vernieuwen en nu mocht ik eindelijk van mezelf het Chocolate bar palette bestellen! Hier keek ik al maanden naar uit, en er was een sale bij The Beautybay! Ik gooide dan ineens ook maar de Too Faced Shadow Insurance in mijn mandje… 1. Too Faced chocolate bar eyeshadow palette: 54,4 euro Eindelijk heb ik dit palette! Ik kan niet wachten tot ik hiermee kan spelen 🙂 too-faced-chocolate-bar-eye-shadow 2. Too Faced shadow insurance original: 20,60 euro Dit schijnt een van de beste oogschaduwprimers te zijn, deze wil ik dus heel graag eens proberen. Ik ben altijd gek geweest op het Urban Decay Primer Potion-flesje, maar dit is hygiënischer en makkelijker! too-faced-shadow-insurance

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ellis September 29, 2014 at 9:49 am

  mooie aankoopjes!

 • Reply Kiss & Make-up September 29, 2014 at 12:50 pm

  Nice! Hopelijk arriveert je bestelling snel!

 • Reply Amy September 29, 2014 at 12:53 pm

  Ohmy, dat palette van Too Faced ziet er echt geweldig uit!

 • Reply Roxanne October 7, 2014 at 12:43 pm

  Mooie koopjes! Ik ben benieuwd naar de oogschaduw basis 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.