Too Faced en Beautybay bestelling

Too Faced en Beautybay bestelling

Ik ben bezig met mijn make-up stash te vernieuwen en nu mocht ik eindelijk van mezelf het Chocolate bar palette bestellen! Hier keek ik al maanden naar uit, en er was een sale bij The Beautybay! Ik gooide dan ineens ook maar de Too Faced Shadow Insurance in mijn mandje… 1. Too Faced chocolate bar eyeshadow palette: 54,4 euro Eindelijk heb ik dit palette! Ik kan niet wachten tot ik hiermee kan spelen 🙂 too-faced-chocolate-bar-eye-shadow 2. Too Faced shadow insurance original: 20,60 euro Dit schijnt een van de beste oogschaduwprimers te zijn, deze wil ik dus heel graag eens proberen. Ik ben altijd gek geweest op het Urban Decay Primer Potion-flesje, maar dit is hygiënischer en makkelijker! too-faced-shadow-insurance

Nog meer artikels:   Hoeveel van jouw makeup en skincare is vervallen?
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

4 Comments

 1. September 29, 2014 / 9:49 am

  mooie aankoopjes!

 2. September 29, 2014 / 12:50 pm

  Nice! Hopelijk arriveert je bestelling snel!

 3. September 29, 2014 / 12:53 pm

  Ohmy, dat palette van Too Faced ziet er echt geweldig uit!

 4. October 7, 2014 / 12:43 pm

  Mooie koopjes! Ik ben benieuwd naar de oogschaduw basis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.