Pride nail art: leuke Pride nagel designs (nagellak)

(Last Updated On: August 21, 2023)

Deze Pride nail art heb ik helemaal zelf gemaakt. Als je wil weten hoe ik dat gedaan heb, bekijk dan hieronder de Pride nagel designs en de video die ik gemaakt heb. Een van de grootste nagellaktrends, is het zelf maken van je nail art. Bespaart je véél geld, en het is nog leuk om te doen ook!

Deze pride nail art designs heb ik zelf ontworpen met Canva en vervolgens gedrukt op nail decal papier. Lees meer in: zelf nail decals maken. 

Pride nail art designs voorbeelden

Pride-nail-art-nagel-designs
Pride-nail-art-nagel-designs
pride-nail-art-nagels
pride-nail-art-nagels
regenbogen-nail-art
regenbogen-nail-art
nagel-designs-pride
nagel-designs-pride
regenboog-hartjes-pride-nail-art
regenboog-hartjes-pride-nail-art
pride-nagellak-kunst
pride-nagellak-kunst
Regenboog-nail-art
Regenboog-nail-art

Pride nagel designs en nail art inspiratie

Als nagelstylist ben ik altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor mijn klanten. Een trend die de laatste jaren steeds populairder wordt, is Pride nagelkunst. Deze designs zijn geïnspireerd op de LGBTQ+ gemeenschap en zijn een geweldige manier om je steun te tonen voor gelijkheid en inclusiviteit.

Of je nu zelf deel uitmaakt van deze gemeenschap of gewoon wilt laten zien dat je het belangrijk vindt om jezelf te zijn, Pride nagelkunst is een geweldige optie.

hartjes-pride-nail-design
hartjes-pride-nail-design
leuke-pride-nagels
leuke-pride-nagels
nail-design-voor-pride
nail-design-voor-pride

Er zijn zoveel verschillende manieren om Pride nagelkunst te creëren. Je kunt kiezen voor regenboogkleuren, die symbool staan voor de diversiteit van de gemeenschap. Of je kunt kiezen voor nagelontwerpen met symbolen zoals het regenboogvlaggetje, de roze driehoek, of de transgendervlag.

Je kunt zelfs kiezen voor nagelkunst met woorden of zinnen die belangrijk zijn voor de gemeenschap, zoals “Love is Love” of “Proud to be Me”. Wat je ook kiest, Pride nagelkunst is een geweldige manier om jezelf te uiten en je steun te tonen voor de LGBTQ+ gemeenschap.

Wat is Pride nail art?

Pride nail art is een creatieve en kleurrijke manier om je nagels te versieren ter ere van de LGBTQ+ gemeenschap. Het is een manier om jezelf te uiten en je steun te betuigen aan de LGBTQ+ gemeenschap. Pride nagelontwerpen kunnen bestaan uit verschillende kleuren en patronen die de regenboogvlag symboliseren, die een symbool is geworden voor de LGBTQ+ gemeenschap.

Pride nail art kan worden gedaan met verschillende technieken, zoals nagellak, nail art stickers en nageljuwelen. Er zijn veel verschillende ontwerpen om uit te kiezen, van eenvoudige regenboogstrepen tot ingewikkelde ontwerpen met glitter en strass-steentjes.

Het mooie van Pride nail art is dat het niet alleen een manier is om je steun te betuigen aan de LGBTQ+ gemeenschap, maar het is ook een manier om je creativiteit te uiten en je nagels er fantastisch uit te laten zien. Het is een leuke en speelse manier om jezelf te laten zien en om de wereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Of je nu deel uitmaakt van de LGBTQ+ gemeenschap of niet, Pride nail art is een geweldige manier om jezelf te uiten en om te laten zien dat je solidair bent met de gemeenschap. Het is een creatieve en kleurrijke manier om je nagels er fantastisch uit te laten zien en om een boodschap van liefde, acceptatie en inclusiviteit uit te dragen.

Hoe kies je een Pride nagelontwerp?

Als je op zoek bent naar een Pride nagelontwerp, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Hier zijn enkele tips om je te helpen het perfecte ontwerp te kiezen:

1. Kies kleuren die bij je passen

Pride nagelontwerpen zijn vaak kleurrijk en opvallend. Het is belangrijk om kleuren te kiezen die bij je passen en die je persoonlijkheid weerspiegelen. Als je van felle kleuren houdt, kies dan voor een ontwerp met veel rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Als je meer van pasteltinten houdt, kun je kiezen voor een ontwerp dat bestaat uit zachte tinten van deze kleuren.

2. Kies een ontwerp dat bij de gelegenheid past

Het is belangrijk om een nagelontwerp te kiezen dat past bij de gelegenheid waarvoor je het draagt. Als je naar een feest gaat, kun je kiezen voor een opvallend en gedurfd ontwerp. Als je naar je werk gaat, kun je beter kiezen voor een subtieler ontwerp.

3. Kies een ontwerp dat bij je nagelvorm past

Het is belangrijk om een nagelontwerp te kiezen dat past bij de vorm van je nagels. Als je korte nagels hebt, kun je beter kiezen voor een ontwerp dat niet te druk is. Als je lange nagels hebt, kun je kiezen voor een ontwerp met meer details.

4. Kies een ontwerp dat bij je vaardigheden past

Als je niet zo handig bent met nail art, kun je beter kiezen voor een eenvoudig ontwerp. Als je meer ervaren bent, kun je kiezen voor een ontwerp met meer details en complexiteit.

5. Kies een ontwerp dat bij je budget past

Nail art kan duur zijn, vooral als je het laat doen door een professional. Als je een beperkt budget hebt, kun je kiezen voor een eenvoudiger ontwerp dat je zelf kunt doen. Er zijn veel Pride nagelontwerpen die je zelf thuis kunt maken met behulp van nagellak en wat nail art gereedschap.

Door rekening te houden met deze factoren, kun je het perfecte Pride nagelontwerp kiezen dat bij jou past.

Onderhoud van je Pride nail art

Als je een prachtige Pride nail art hebt laten aanbrengen, wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Hier zijn enkele tips om de levensduur van je nagelontwerp te verlengen:

  • Vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën, zoals bleekmiddel of ammoniak, omdat deze de nagellak kunnen beschadigen.
  • Draag handschoenen bij het schoonmaken van het huis om te voorkomen dat de nagellak beschadigd raakt door het schoonmaakmiddel.
  • Gebruik een topcoat om de nagellak te beschermen tegen slijtage en om de glans te behouden.
  • Vermijd het gebruik van nagellakremover met aceton, omdat dit de nagellak kan beschadigen en uitdrogen.
  • Masseer nagelriemolie in de nagelriemen om te voorkomen dat de nagellak afbladdert en om de nagels gezond en gehydrateerd te houden.

Als je deze tips volgt, kun je langer genieten van je prachtige Pride nail art en nagelontwerpen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik regenboogkleuren gebruiken in mijn nagelontwerpen?

Regenboogkleuren zijn een geweldige manier om je nagelontwerpen te laten zien dat je trots bent op wie je bent. Een eenvoudige manier om regenboogkleuren toe te voegen aan je nagels is door de kleuren van de regenboog in een patroon op elke nagel te schilderen. Een andere optie is om regenboogkleurige glitter of steentjes toe te voegen aan je nagels.

Wat zijn enkele populaire nagelontwerpen voor Pride-maand?

Sommige populaire nagelontwerpen voor Pride-maand zijn regenboogkleurige nagels, nagels met het Pride-vlagontwerp, en nagels met de tekst “Love is Love”. Je kunt ook experimenteren met verschillende kleurencombinaties en ontwerpen om je eigen unieke Pride-nagelontwerp te maken.

Hoe kan ik glitter en steentjes toevoegen aan mijn Pride-nagelontwerpen?

Om glitter en steentjes toe te voegen aan je Pride-nagelontwerpen, kun je een glitternagellak gebruiken of glitter en steentjes met nagellijm op je nagels plakken. Zorg ervoor dat je de glitter en steentjes goed vastzet, zodat ze niet loslaten.

Welke kleurencombinaties werken goed voor Pride-nagelontwerpen?

Regenboogkleuren zijn natuurlijk een populaire keuze voor Pride-nagelontwerpen, maar je kunt ook experimenteren met andere kleurencombinaties. Enkele populaire combinaties zijn roze en blauw (voor transgender Pride), paars en geel (voor non-binaire Pride) en zwart en bruin (voor Black and Brown Pride).

Wat zijn enkele Pride-nagelontwerpen die geschikt zijn voor korte nagels?

Als je korte nagels hebt, zijn er nog steeds tal van Pride-nagelontwerpen die je kunt proberen. Een eenvoudig ontwerp is om elke nagel in een andere regenboogkleur te schilderen. Je kunt ook kiezen voor een minimalistisch ontwerp met slechts één of twee kleuren.

Hoe kan ik mijn Pride-nagelontwerpen laten matchen bij mijn outfit?

Om je Pride-nagelontwerpen te laten matchen bij je outfit, kun je kiezen voor kleuren die overeenkomen met de kleuren van je outfit. Je kunt ook experimenteren met verschillende patronen en ontwerpen om een unieke look te creëren die past bij je outfit.