Kneipp badolie beautygeheim

Kneipp badolie beautygeheim

Toen ik nog thuis woonde, kon je mij steevast elke avond enkele uren (ohja) in bad vinden. Voor mij hét moment om plannen te maken voor de volgende dag, lijstjes te maken en mijn hele leven te overdenken. Meestal met kaarsjes aan, een leuk muziekje op de achtergrond en een fijn boek of tijdschrift. Toegegeven, sinds ik op mezelf woon, mis ik dat wel enorm… ik heb thuis alleen een douche (gelukkig wel een grote), maar ik hoop echt ooit weer een bad te hebben (ik zal mijn huisbaas eens héél lief aankijken, wie weet helpt het :p). Maar moederlief is een schat en laat mij haar bad nog vaak gebruiken als ik bij haar op bezoek ben.

Nog meer artikels:   Catrice hd liquid coverage review en test

Dus toen ik deze badolie in handen had, besloot ik het én in bad te testen, en onder de douche (voor de badlozen onder ons, ya know). Het zware leven van een beautyblogger…

kneipp-badolie

Het verdict

Ik kan alvast heel kort zijn: zowel onder de douche als in bad ben ik gek op deze olie. Deze olie bestaat namelijk uit 4 verschillende soorten natuurlijke oliën die je huid heel diep verzorgen en zalig zacht maken: arganolie (erg hot, hip & happening en compleet terecht!), marulaolie, wonderboomolie (deze ken je als castorolie of ricinusolie) en olijfolie. Olijfolie? In een beautyproduct? Ohja! Zal ik eens een klein geheimpje verklappen? Ik gebruik nu al enkele maanden geen reinigingsproduct meer voor mijn huid, ook niet om make-up af te halen (tenzij ik niet thuis slaap), maar ik gebruik olijfolie. Zorg er gewoon voor dat je het niet rechtstreeks in je ogen krijgt, maar dip wat olijfolie op een watje, dip het watje op zijn beurt enkele minuten op je oogleden en zelfs je waterproof make-up glijdt eraf alsof het niets is. Je ruikt de olijfolie trouwens niet in de badolie, de olie ruikt (volgens mijn neus) zelfs een beetje naar chocolade.

Nog meer artikels:   Lush Kerst 2018 collectie Christmas collection is here

Onder de douche kan je een olie zo gebruiken: als je klaar bent met zeep (die droogt vaak je huid toch wat uit), sprenkel je enkele druppels over je huid. Zo kan je na je bad of douche ineens je bodylotion of bodybutter skippen… handig voor in de winter!

Kneipp Badolie Beautygeheim

Oh, it gets better…

Het vervelende aan veel soorten badolie is dat er minerale olie, conserveringsmiddelen en minerale olie (een bijproduct van petroleum, echt) in zit, en deze olie bevat geen van bovenstaande, geweldig! Hieronder zie je de ingrediënten staan:

Nog meer artikels:   Dupes voor de Urban Decay naked palettes

ingredienten-kneipp-badolie

Voor deze nieuwe badolie van Kneipp ben je ongeveer 9,49 euro (adviesprijs) kwijt voor 100 ml, maar zoals je op mijn foto kan zien (1 bad en 1 douche later), doe je er lang mee. Gebruik niet teveel olie in één badbeurt/douchebeurt… het is niet de bedoeling dat je uit bad glibbert 😉 Vanaf februari 2014 ligt deze olie in de winkels.

Psst… nog een beetje ‘mijn-droombadkamer-inspiratie’ mocht echt niet ontbreken..

bad

bad2

bad3

(Oh, Frida <3 )

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. January 29, 2014 / 9:06 pm

    Elke avond enkele uren in bad? Jij bent écht wel een fan ;-). Leuk artikel!

  2. January 30, 2014 / 12:37 pm

    Klinkt heerlijk! Kneipp is bij mij meester van de badproducten, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.