Lush Flying Fox showergel review

(Last Updated On: November 19, 2021)

Een review van mijn favoriete doucheproduct: Lush Flying fox! Verwacht je aan hemelprijzingen, halleluja en heel veel gejubel 😉

Flying Fox van Lush: review

Deze winter kreeg ik van Katia een cadeau opgestuurd en deze douchegel zat erin. Ik kende de geur alleen maar van het testen in de winkel (je kent dat wel, je gaat ‘even’ de Lush binnen en komt pas anderhalf uur later buiten met je neus vol geurtjes en helemaal happy) maar ik kan soms gewoon te gierig zijn om iets te kopen dat ik graag wil.

Nu ik er zo over nadenk, ik heb deze douchegel al driekwart jaar en de fles is nog maar een kwart leeg omdat ik altijd een drupje op een puff doe zodat ik lekker spaarzaam kan doen. Lush Flying fox: de geur: De geur is exact zoals beschreven wordt op de verpakking: jasmijn en honing!

Ik heb de ingrediëntenlijst gecheckt en het klopt helemaal: er zit veel honing in (een paar soorten zelfs) en ook jasmijn. Echt, als je deze geur ruikt, hmmm! Ik hou van honing en ik hou van jasmijn, dit is echt een bullseye voor mij. De prijs: De prijs hangt af van de hoeveelheid. De fles die ik heb is 500 g en kost 21,95 euro, de fles van 250 g is 13,95 en de fles van 100 g is 7,40. Maar als je zoals ik ontzettend spaarzaam met de fles bent, kom je echt heel erg lang toe! Dan vind ik de prijs zelf veel minder erg. De werking: Ik hou niet van douchegels die je huid uitdrogen en dat heb ik bij deze douchegel gelukkig niet!  Hij laat geen beschermende laag achter op je huid maar het is niet persé nodig om jezelf na het douchen of na het bad in te smeren met een bodymilk. Als deze fles op is, sta ik zeker weer heel snel in de Lush met een nieuwe fles in mijn pootjes! 😀

review: Lush Flying Fox… discon!

Oh, helaas is deze op het moment van deze update gediscontinued 🙁 Ik vond dit echt een heerlijke geur, maar helaas! Zo heel soms komen er nog wel nieuwe producten met ongeveer deze geur uit, maar het is toch niet hetzelfde. Wie mist Flying Fox ook zo erg?