Sleek Storm palette: favorietje

IMGP4112

Mag ik jullie mijn vaakst gebruikte oogschaduwpalette even voorstellen? Dit is het Sleek Storm palette en ik ben er gek op! sleek storm palette Deze foto heb ik ondertussen al 2 weken geleden gemaakt, en er is nog veel meer pan p0rn te zien 😉 Heerlijk toch, als je een product zo vaak gebruikt? Als dit palette op is, moet ik misschien toch maar gaan overwegen om het Urban Decay Naked palette eens aan te gaan schaffen, want ik gebruik bijna alleen de neutralere kleuren (goud, highlighter, taupe, bruin, zwart en bruin,…) en de blauwe en groene kleuren blijven ongebruikt. Het is in ieder geval een heerlijk basispalette voor iedere dag en ik gebruik het ook echt bijna elke werkdag. Als ik dit weekend wat tijd over heb, zal ik proberen om eens verschillende ooglooks te maken met dit Sleek storm palette (zoals ik eigenlijk al beloofd had in het 1 palette, 7 looks artikel een poos geleden), maar het zal vooral van het licht en mijn tijd afhangen 😉

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

sleek-storm

Sleek Storm palette: swatches en review

Destashen: Afgekickt van make-up kopen

stash-make-up