Bijenkorf sale tot 30 procent korting op Pip studio, Kitchenaid, Michael Kors, Rituals, Le Creuset en veel meer

(Last Updated On: November 20, 2021)

Bijenkorf sale: De Bijenkorf heeft alleen vandaag nog hele fijne Paasactie lopen: op verschillende van hun producten krijg je nu tot 30% korting! Zoals jullie weten, heeft de Bijenkorf een groot aanbod gaande van cosmetica (ik koop er mijn Charlotte Tilbury producten en vroeger ook wel vaak Bobbi Brown, MAC en Yves Saint Laurent) maar ook dameskleding en supermooie interieurspulletjes (denk: Kitchenaid, Le Creuset, verzorging van Rituals of mooie bedovertrekken en servies van Pip Studio). Gelukkig wees mijn vriend me op deze kortingen, of ik had het helemaal gemist 😀

Ik kies enkele supertoffe spulletjes voor jullie uit:

Bijenkorf sale

Pip studio sale en korting

pip-studio-korting-sale
Enkele van mijn favoriete Pip Studio spulletjes, die je nu dus ook met flink wat korting kan kopen. Hun leuke serviezen, badjassen, tassen en nog veel meer kan je nu veel goedkoper bestellen.

Kitchenaid sale en aanbieding

Ook zag ik dat ze op veel Kitchenaids ook korting geven. Zeg nu zelf, een Kitchenaid sale is altijd wel welkom bij die dure schoonheden, toch? Deze Kitchenaids zijn nu makkelijk 100 euro goedkoper. Drie keer raden trouwens welke ik het allermooiste vind? Iets met koper… Ga vooral ook eens kijken welk prijskaartje daaraan hangt 😉

kitchenaid-korting-goedkoper kitchenaid-sale-solden-korting

Le Creuset korting

Ook de braadpannen van Le Creuset vind ik prachtig, maar helaas ook erg duur voor mijn budget. Nu is dus de uitgelezen kans om er eens een in huis te halen, het scheelt makkelijk tientallen euro’s!

le-creuset-sale-korting

Samsonite korting

samsonite-koffers-korting

Heb je nog een mooie koffer nodig? Ik zag dat er bij Samsonite ook veel korting was op de koffers!

Lancôme korting

lancome-korting-sale

Voor de Lancôme-fans is er ook fijn nieuws: op veel van hun mascara’s gaat er ook al een fijn bedragje af: zeker de moeite om eens te gaan kijken!

Clinique korting

clinique-korting-sale

Op beautyblogs word je de laatste weken om de oren geslagen met het bovenstaande Vitamine C-setje van Clinique: een kuur van een week die je huid helemaal op zou moeten peppen. Perfect moment om dat nu eens uit te proberen met een flinke korting.

Estée Lauder korting

estee-lauder-korting-sale

Laten we eerlijk zijn: de producten van Estée Lauder zijn niet portemonneevriendelijk, maar schijnen wel erg goed te zijn. Zelf heb ik alleen nog maar eens de Advanced Night Repair getest in een sample, maar ook over de Double Wear hoor ik alleen maar goede reviews van bloggers en Youtubers.

Kiehl’s korting

kiehls-korting-sale

Kiehl’s is nog zo’n blogfavoriet! Ik spotte ook korting op dit fijne merk. De Creamy eye treatment is heel bekend, maar buiten de 3 bovenstaande items, stond zo goed als heel het assortiment van Kiehl’s in de sale, zeker eens naar gaan kijken dus!

Rituals korting

rituals-korting-sale

Rituals vind ik zelf ook een fijn merk (en ook nog eens dierproefvrij, top!) en enkele van hun setjes staan ook in promotie op de Bijenkorf op dit moment.

Real Techniques korting

Eerlijk: ik ben gék op de kwasten van Real Techniques (cruelty free en superfijn) en je had het snoetje van mijn lief moeten zien toen ik een van hun Bold Metals collection kwasten ging afrekenen aan de kassa, hahaha 😀 Om maar te zeggen: deze zijn niét goedkoop… maar het oh-zo-waard! Deze sets zijn sowieso al goedkoper dan al deze brushes apart te kopen, dus eigenlijk krijg je nog meer korting.

Seafolly korting

seafolly-sale-korting

Seafolly is een heerlijk bikini- en badpakmerk! Helaas ook niet goedkoop, maar hun pasvorm is heerlijk en ook heel fijn voor vrouwen met wat vollere heupen en borsten.

Victoria Victoria Beckham korting

victoria-beckham-korting-sale

Wist je dat Victoria Beckham nu ook al een tijdje een modelabel heeft? Ik vind het prachtige stuks: klassiek en tijdloos, en toch klassevol. Dit is trouwens haar betaalbaardere collectie, naast haar hoofdcollectie.

Serax korting

serax-sale-korting

Zoals jullie weten, ben ik gek op het servies van Serax. Stilletjesaan groeit mijn collectie en ik geniet er nog iedere dag om van mijn bordjes en kommetjes te eten! Ik ben een klein beetje verliefd op het grote bord uit de Sergio Herman collectie

Marlies Dekkers korting

marlies-dekkers-sale-korting

Marlies Dekkers is nu al jaren superpopulair met haar lingerie en badmode, maar een beetje korting meepikken is ook mooi meegenomen, toch?

Happy Socks sale

Happy-socks-sale-korting

Kwestie van ook de mannen op mijn website hier een beetje te bedienen: Happy Socks! Niet héél duur, maar voor maar 6 euro per paar kan je al eens testen of je deze happy felgekleurde sokken leuk vind. (ps: ze hebben ook een vrouwencollectie!)

Goosecraft sale

goosecraft-sale-korting

Leren jasjes zijn standaard erg duur… en zeker Goosecraft. Maar als je zeker weet dat je zo’n jasje jarenlang zal dragen, is het eigenlijk een erg goede fashioninvestering. Om die investeringspijn toch een beetje te verzachten, kan je nu ook Goosecraft leren jassen met korting kopen.

Noé sale

noe-schoenen-sale-korting

Noë is een prachtig schoenenmerk (ik liep onlangs in Antwerpen in de Kloosterstraat langs hun winkel en werd een klein beetje heel erg blij van hun vitrine. Schoenen gesorteerd op kleurtjes… heerlijk!), en kan je nu ook met korting shoppen bij de Bijenkorf.

Villeroy & Boch sale

villeroy-boch-korting-saleEen van mijn favoriete besteksetjes is van Villeroy en Boch (en was niet goedkoop…), maar zelfs na een half jaar is het matte bestek nog steeds mat (en vaak gebruikt) dus ik vind het zéker een aanrader om wat in te investeren.

 

Zo, ondertussen heb ik hier een half boek getypt voor jullie… maar ik wens jullie veel shopplezier mét korting (en alleen nog vandaag… so hurry up!).

Bijenkorf sale en korting