Back to school make-up looks (terug naar school)

Last Updated on by admin

Back to school make-up looks! Het academiejaar is net weer begonnen, tijd dus om wat back to school (of voor sommigen ‘back to work’)- make-up looks te verzamelen. Op school of op je werk hou je je make-up best redelijk low-key, dus heb ik vooral gezocht op enkele mooie, redelijk naturelle makeuplooks. Ga je terug naar school? Bekijk dan zeker deze leuke make-up looks! Ontdek ook deze back to school kapsels

Back to school make-up looks

back-to-school-makeup

Dit vind ik echt een prachtige naturelle make-up look voor school (of misschien ook gewoon voor op je werk). Wil je graag minder naturelle make-up? Kijk dan zeker ook eens naar deze donkere lippen, smokey eyes (hoe smokey eyes maken), rode lippen, herfstmake-up, make-up voor groene ogen

Terug naar school: make-up looks

Terug naar school make-up inspiratie:

En natuurlijk nog wat meer inspiratie voor je naturel make-up look:

back-to-schook-makeup-2

Ik ben een beetje verliefd op deze prachtige naturelle make-up look! De huid is heel mooi opgemaakt met een dewy en glowy foundation, een hele zachte blush en mooie oogmake-up en lipgloss. Deze look zorgt voor een erg jonge look en maakt je absoluut niet ouder (in tegenstelling tot de looks van bijvoorbeeld Kylie Jenner…) (chaletgirl via shutterstock)

back-to-school-make-up

Hoe kan je een leuke back-to school make-up dragen en ondertussen toch nog een speels accentje toevoegen aan je make-up? Speel een beetje met je eyeliner en voeg wat bijzondere kleuren toe! (margo black via shutterstock)back-to-school-make-up4

Bij back-to-school make-up zien we eigenlijk heel vaak dezelfde elementen terugkomen qua make-up: de huid is heel zacht en dewy (gebruik dus ook zeker niet te veel poeder om te matteren en blijf ook weg van superopvallende highlighters die tegenwoordig zo hip zijn) en er worden heel vaak perziktinten gebruikt in de make-up (hier als blush en lipkleur). Het is vooral erg belangrijk dat je huid er gezond uitziet! (Yiriy Zhuravov via shutterstock)

back-to-school-makeup-5

Dit reken ik zelf ook nog onder naturel make-up en back to school make-up: de eyeliner is dan misschien wel wat donkerder, maar ik vind dit voor de rest nog best wel nude make-up door de mooie foundation en lichte lipkleur, toch? (Andrey Arkusha via shutterstock)

back-to-school-makeup-6

Mijn droomhaarkleur en prachtige make-up in één! Waarom is dit zo’n goede back-to-school make-up? Wel, voornamelijk omdat de wenkbrauwen zo naturel maar opvallend zijn en de rest van de make-up is nog heel rustig! Prachtige make-uplook, vind ik! Ook hier ga je je weer niet te buiten aan blush, contour, strobing of highlighter!  (Volodymyr Tverdokhlib  via shutterstock)

 

back-to-school-makeup-7

Dit vind ik voor zomerse dagen een prachtige back-to-school make-up, het is heel bronzy, maar dat is er net zo mooi aan! Deze bronzen look is supermooi als je deze zomer op vakantie bent geweest en wat bruiner bent geworden! (Gromovataya via shutterstock)

back-to-school-makeup-10

Nog eens de haarkleur die ik wil, haha! Maar wat is dit een mooie look! (Svyatoslava Vladzimirska via shutterstock)

back-to-school-makeup-11

Nog een hele mooie look voor op school of je werk: de nagels zijn ook erg natuurlijk, de lippen zijn een prachtige mauvekleur en ook de ogen zijn nog best naturel. Als je ze graag nog een tikje natuurlijker wilt, gebruik dan minder eyeliner. (Svyatoslava Vladzimirska via shutterstock)

back-to-school-makeup-12

Een heel natuurlijke make-up, perfect voor op school! De eyeliner is iets meer uitgesproken, maar dat maakt deze look net een tikje opvallender! (Ann Haritonenko via shutterstock)

Back to school make-up

Wat vinden jullie van deze make-up looks?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

make up herfst 5 1

Inspiratie: oogmake-up in de herfst

Balayage kapsels en haarkleuren (voor 2020)

balayage haarkleur 3 1