Inspiratie: juwelen opbergen - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Interieur

Inspiratie: juwelen opbergen

juwelen-opbergen

Juwelen opbergen kan best lastig zijn: ik had eigenlijk al mijn juwelen in mijn Ikea-lades gestoken (vroeger zat daar mijn make-up in) maar alles zat daardoor in de knoop. Tijdens mijn vakantie heb ik bij mijn moeder de gang opnieuw geverfd, en als bedankje kreeg ik een heel leuk juwelenstandje, binnenkort komt daar ook een blogpost over. Maar laten we eerst wat inspiratie opdoen om al die oh-zo-leuke juweeltjes op te bergen! Op Pinterest kwam ik enkele heerlijke voorbeeldjes tegen: juwelen-opbergen-gewei ringen-opbergen juwelen-opbergen-6 juwelenhouders 5fcb9028b33038368393958ed7548562 juwelen-opbergen-5 opbergen-juwelen-opruimen opbergen-juweeltjes armbanden-opbergen juwelen-opbergen-4 juwelen-opbergen-flessen juwelen-opbergen-3 juwelen opbergen-juwelen juwelen-opbergen-2 juwelen-opbergen   Wat denken jullie? Leuk he?

Zara A/W 2014 voor vrouwen
Leuk Youtubechannel: I Covet Thee

2 Comments

 • Reply Roxanne August 30, 2014 at 11:47 am

  Leuke ideetjes! Zelf kocht ik een tijdje terug bij Kruidvat een soort hanger met daaraan stof met doorzichtige plastic zakjes om je juwelen in op te bergen. Die hangt dus in mijn klerenkast

  • Reply Glamourista September 1, 2014 at 9:58 pm

   Klinkt ook heel erg leuk!! 🙂

  Leave a Reply

  Read previous post:
  i-covet-thee
  Leuk Youtubechannel: I Covet Thee

  Leuk channel gespot! Kennen jullie Alix van 'I Covet Thee' al? Zij heeft echt nog een lekker ouderwets beautykanaal op...

  Close