Oranje make-up: WK-make-up - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
Beauty

Oranje make-up: WK-make-up

dior-wonderland-addict-fluid-stick

Het WK komt eraan met rasse schreden, tijd dus voor enkele leuke make-up-tutorials en co! Deze keer oranje make-up die superdraagbaar is (er komen ook tutorials met rode kleuren voorbij voor mijn mede-Belgen, natuurlijk). Dana is trouwens heel snel een van mijn favoriete Youtubers geworden, jullie ontdekken hieronder zeker en vast waarom. Trouwens, vergeet je leuke oranje make-up niet te matchen met een tof oranje jurkje!

Oranje make-up

Ik vind dit eerlijk gezegd echt een prachtige look! Nog enkele oranje make-up looks ter inspiratie: oranje-make-up-7 oranje-make-up-wk oranje-make-up4 oranje-make-up3 oranje-lipstick oranje-oogschaduw oranje-make-up2 oranje-make-upje

Glamourista is 5 jaar! Hiep hiep hoera!
Blonde kapsels en hippe haarkleuren

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
zomerblonde-kapsels
Blonde kapsels en hippe haarkleuren

Kapsels 2014: Het is weer zover hoor: ik ben weer op zoek naar hét blonde kapsel en haarkleur voor mezelf....

Close