Destashen versus holy grails bestellen

(Last Updated On: November 19, 2021)

Ik zit met een rare gewoonte, lieverds! De laatste jaren merk ik dat ik steeds meer aan het destashen ben, maar bij Bol hebben ze vaak hele fijne aanbiedingen met de producten die ik iedere dag gebruik (mijn holy grails) . Dus hoe hard ik ook probeer om mijn uitstelpende badkamerkastjes op te ruimen, dat lukt niet aangezien ik mijn favorietjes en masse bijvul. Welke holy grails heb ik onlangs in grote getalen besteld?

  • Max Factor False lash effect mascara. Mijn nummer 1 mascara en er was een 2 + 2 gratis actie… tja
  • mijn fav deo van Nivea die goddelijk ruikt
  • mijn favoriete conditioner (echt, hier krijg ik van vreemden op de trein zelfs complimentjes over als ik hem gebruikt heb!)
  • haarserum van John Frieda. Dit gebruik ik nu al bijna een volledig jaar en boy… ik heb nog veel flesjes. Ook een 2 + 2 gratis situatie 😉
  • droogshampoo van Schwarzkopf… geen idee of die goed is, maar er ging 50% van de totaalprijs af, en ik gebruik een hoop droogshampoo

2014-01-22 07.53.21   max-factor-stash Ik ben eens benieuwd wanneer deze voorraad opgemaakt zal zijn 😉