Deze nagellak past perfect bij jouw sterrenbeeld

(Last Updated On: August 11, 2021)

Deze nagellak past perfect bij jouw sterrenbeeld

Ieder sterrenbeeld heeft zijn typische eigenschappen, waaronder ook kleuren zoals nagellak perfect bij je sterrenbeeld past. Ieder vrouwelijk sterrenbeeld verteld met zijn kleur nagellak hoe zij naar de wereld kijkt. Ook een tipje karakter wordt blootgegeven.

Nieuwsgierig: Kijk of de kleur nagellak bij jouw sterrenbeeld past? Hieronder vindt je alvast de 12 sterrenbeelden met hun favoriete kleur nagellak.

nagellak-sterrenbeeld
nagellak-sterrenbeeld

12 sterrenbeelden – 12 verschillende tinten nagellak

Ram: vurig rood

Een Ram staat gekend om zijn passie en energie. Dit sterrenteken fungeert onder de planeet Mars wat wil zeggen dat ze bijna alles durven, de nodige vechtlust hebben om iets te bereiken en vooral heel direct zijn.

Welke kleur past er nu beter bij een ram dan vurig rood. De kleur van passie, durf, spontaniteit. Een ram toont met de deze kleur wie zij is. Geen andere tinten rood, gewoon vurig rood zoals de passie, het vuur dat in hen brandt en de planeet Mars.

Kleur nagellak: vuurrood

Stier: natuurlijke kleuren

De Stier is echt een natuurmens en houdt van de aarde in zijn geheel met alle dieren en planten. Zij heeft veel respect voor Moeder aarde en de natuur. Zoals een stier betrouwbaar en standvastig is, houdt zij van de aarde en al wat deze te bieden heeft.

Veel bruintinten zoals de aarde en groen zoals de natuur, dragen zij met veel zorg en eerbied. De aarde is er toch altijd al geweest en daar houden ze van. Iets standvastig en betrouwbaar zonder teveel afwijkingen naar andere kleuren.

Kleur nagellak: groentinten

Tweeling: zonnig geel

Tweelingen hebben geen gespleten persoonlijkheid. Ze kunnen zich gewoon zo snel aanpassen aan nieuwe situaties of nieuwe zaken. Meestal houden ze hun contacten luchtiger, zodat ze over alles kunnen meepraten.

Meestal zijn ze opgewekt en heel nieuwsgierig naar nieuws. Communicatie is hun sterkste eigenschap. Geel is de kleur van vrolijkheid, van de zon en van genieten. Automatisch worden tweelingen naar deze kleur toegetrokken.

Kleur nagellak: geel

Kreeft: zilver

Kreeft houdt van zilverkleuren en witte tinten. Voor de Kreeft zijn deze kleuren een teken van bescherming en geven geborgenheid. Ze zijn vrij verlegen maar eens ze je kennen houden ze van je net als familie.

Kreeft is geboren onder het teken van de maan daarom de aantrekkingskracht naar witte tinten. Het zilver zie je ook verschijnen als het volle maan is. Kreeften maken het altijd gezellig en huiselijk.

Kleur nagellak: zilverwit

Leeuw: goud en glitter

De leeuw, het sterkste teken van de dierenriem, geboren onder de zon met vuur in zijn aderen. Natuurlijk houdt de leeuw van goud. Goud is toch de kleur van de zon. Goud is ook de kleur van de kroon van de koning der dieren.

Deze royale , hartelijke en warme mensen houden van echt en geen nep. Ze zijn gesteld op luxe maar tevens hebben ze een groot gul hart om de medemensen te steunen. Hun nagellak is goudkleurig of met gouden glitters.

Kleur nagellak: goud en glitters

Maagd: bruin en huidskleurig

De maagd is een praktisch, nuchter iemand die vooral handig en zakelijk is ingesteld. Geen detail wordt over het oog gezien.

Dit beweeglijk teken kan niet stilzitten en heeft wel altijd iets om handen. Zoals de aarde nuttig is, maken ze zich graag nuttig voor anderen. Groen en bruin zijn de kleuren waar ze van houden omdat deze kleuren nuchter en praktisch ogen.

Kleur nagellak: bruintinten

Weegschaal: gek op pastel

Het lichtblauw doet hen denken aan de lucht en het roze aan het zachte. De weegschaal is prettig in omgang, zacht en toegeeflijk.

De weegschaal is het sterrenteken dat zowel verstandig en verstandelijk is, met als troef hun objectiviteit. Ze kunnen objectief oordelen zonder het meespelen van gevoelens en zijn daarom ook diplomatiek.

Kleur nagellak: baby blauw en roze

Schorpioen: zwart

De schorpioen is vastberaden, uiterst grondig, fascinerend en een vleugje mysterieus. Zij is vrij gesloten en houdt zich liever op de achtergrond. Ze wil niet dat mensen te persoonlijk worden zonder dat ze elkander kennen.

Zwart zoals de kleur van de schorpioen zelf. Zwart voor hun persoonlijk uit te drukken, zwart zoals de kleur van de nacht met de vele geheimen.

Kleur nagellak: zwart

Boogschutter: paarse tinten

De boogschutter is een zeer intuïtief teken, zeer spontaan en oprecht. Ze zullen het ook vertellen als ze iets meemaken. Moed en avontuur is waar ze vooral mee geboren zijn. Elke dag is een nieuw avontuur.

Kleur nagellak: bordeaux en donkerpaars

Steenbok: donker

De Steenbok presteert het best in het donker of in dit geval komen de beste ideeën ‘s nachts. Ze kunnen ernstig overkomen en vooral een tikkeltje gereserveerd.

Waarom donkerblauwe kleuren omdat deze betrouwbaarheid tonen, sober, plichtbewust en voorzichtigheid uitdrukken. Felle kleuren is totaal uit den boze want ze willen standvastig en ernstig overkomen.

Kleur nagellak: donkerblauw

Waterman: metallics

De Waterman is origineel, authentiek en houdt van gelijkheid voor iedereen. Deze voorvechter van iedereen gelijk en het streven naar vrijheid. Metaal omdat het diepgang heeft, mensen bij elkaar brengt en het sterk is en authentiek. Daarom zijn metaalkleuren belangrijk voor zijn streven naar vrijheid.

Kleur nagellak: metaaltinten

Vissen: blauw

Vissen zijn inlevend, zacht en offeren zich op voor anderen. Zij voelen zich thuis in het water en blijven vooral bescheiden. De kleurtinten groen en blauw met een twist zoals muntgroen en hemelsblauw. Dat is het stukje fantasie dat ze willen tonen aan de buitenwereld.

Kleur nagellak: muntgroen en hemelsblauw

 

Lees ook: make-up trends 2021/ Beauty trends 2021

Lees ook: nagellak trends 2021

Lees ook: oranje nail art / wk nail art / ek nail art

Lees ook: welk sterrenbeeld ben jij?

Lees ook: welk sterrenbeeld past bij jou?

Lees ook: welk kapsel past bij mijn sterrenbeeld?