Blonde kapsels en hippe haarkleuren - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
blond haar haarkleuren kapsel kapsels 2014

Blonde kapsels en hippe haarkleuren

zomerblonde-kapsels

Kapsels 2014: Het is weer zover hoor: ik ben weer op zoek naar hét blonde kapsel en haarkleur voor mezelf. Ik vind het zo moeilijk, de ene keer (zoals nu) vind ik mijn blonde haarkleur veel te licht en wil ik donkerder. Als het donkerder is, vind ik het vaak te goudkleurig en wil ik weer lichter gaan met een astint. Dus besloot ik maar eens om de blonde kapsels en haarkleuren te verzamelen die ik mooi vind, en dat loopt soms best wel uiteen!

Blonde kapsels en haarkleuren:

    Ooh, dit blonde kapsel vind ik zo leuk! Het is een lange bob die gekruld is (en ik zou dit kapsel eigenlijk zo kunnen namaken, yes!). Ook de make-up vind ik hier eigenlijk heel erg leuk bijstaan. Deze beige-blonde haarkleur vind ik erg mooi.   blonde-kapsels-2 Bij dit  kapsel vind ik de haarsnit niet zo heel erg leuk, maar het gaat mij vooral om de kleur: een mooie blonde haarkleur met flink wat highlights. bruine-kapsels Toegegeven, dit is een bruine haarkleur, maar ik vond het wel een mooi kapsel! De vorm en eigenlijk de kleur ook wel.   Een mooi opsteekkapsel.   blonde-haarkleuren Ook dit kapsel vind ik zo leuk: een doodgewone, hoge en blonde paardenstaart. Tegenwoordig (nu mijn haar weer een tikje langer is) draag ik ook weer vaker een paardenstaart. Lekker makkelijk ‘s ochtends! kapsels Beloofd: ik verf mijn haar niet terug bruin… maar oh, wat een prachtige haarsnit is dit! Ik ben van plan mijn pony uit te laten groeien en misschien voor dit kapsel te gaan. Al zullen we dat nog wel zien.. ik en bangs laten uitgroeien 😉   Nee, weer geen blond koppie… maar wel een prachtsnit en mooi opgestoken kapsel! Deze onthou ik voor wanneer mijn blonde lokken weer wat meer lengte hebben.   Door deze foto die ik tegenkwam op Pinterest van dit mooie blonde haar, begon ik eigenlijk mijn zoektocht: wat vond ik mooi blond haar? En vooral: welke kapsels zou ikzelf graag willen? Deze haarkleur vind ik zo mooi: een eerder askleurige blonde kleur (goudblond wordt ongelofelijk snel geel bij mij, hoeveel toner en zilvershampoo ik er ook tegenaan gooi).   blond-highlights Nog een mooie blonde haarkleur: lichtblond met goudblonde lowlights en platinablonde highlights.   Een heel mooie blonde haarkleur en leuk kapsel!   Ach… wie wilt er nu niet de blonde haren van Doutzen Kroes? Zij heeft het hele pakketje gewoon: een mooie blonde haarkleur en prachtige snit. Yup… jaloersmakend haar!   Jennifer Aniston: koningin van de blonde kapsels! Zij heeft al jarenlang zulk stylish mooi blond haar. En allemaal dankzij de kapper: van nature uit is miss Jennifer namelijk een brunette! En toch: de snit, haar haarkleur… niet voor niets wordt haar kapsel nog steeds gevraagd aan de kappers!   Kennen jullie zangeres Duffy nog? Haar (duidelijk geblondeerde) haren heb ik ook altijd erg leuk gevonden: een tikje sixties, maar daar hou ik erg van.   Normaal hou ikzelf meer van donkerblonde haarkleuren, maar dit lichtblonde kleurtje kon mij ook wel bekoren.       Deze snit vond ik erg tof: heel speels dankzij de krullen.   Deze donkerblonde assige haarkleur vind ik prachtig, zeker ook in de bouffant afgewerkt (half opgestoken) en met de make-up zo aangebracht. Dit ga ik zeker eens proberen! zandblonde-haarkleur Je kapsel hoeft niet altijd veel werk te zijn: soms is een simpele haarvlecht al genoeg. maar wat een mooie lichtbruine/ donkerblonde haarkleur!   blonde-haarstijl Een van de mooiste blonde opsteekkapsels die ik al op Pinterest heb gespot. Prachtig! Door dit soort prentjes wil ik weer lichtblond haar (meestal de dag nadat ik het weer donkerderblond geverfd heb. Handig ;)).     De looks van Amandy Seyfried zijn al to die for (why , hello deer eyes!), maar haar kapsel… wow!   Deze blonde haarkleur… ik geloof dat ik verliefd ben! Donkerblond, niet te bruin… love it!   Taylor Swift heeft ook een erg mooie haarkleur die haar blauwe ogen fantastisch doet uitkomen. Zij neigt ook meer naar het donkerblonde.     Ach, Rosie Huntington-Whiteley… wat heb ik al vaak over je geschreven. Toegegeven, ik zou best als deze dame willen reïncarneren hoor. Maar voorlopig kijk ik maar naar haar prachtige haar (en make-up) en word ik een tikje groen. Aahh… zulk mooi haar!   Donkerblond haar. Prachtig! blond-haar-haarstijl Ook erg mooi: een blonde ombre. Ombre hair is nog steeds hip, maar wel wat natuurlijker. donkerblond-haar Oh, als ik weer langer haar zou hebben, zou ik deze complete look iedere dag dragen. Leuke make-up, half opgestoken haar, cosy trui en een lekker warm drankje. Oh yes!     Prachtig donkerblond haar. Tja, Doutzen… wat wil je anders he? Miss Ik-heb-altijd-perfect-haar! sand-beige-blond Een mooi blond kapsel met highlights en lowlights.     Nog eens het prachtige kapsel van Jennifer Aniston in een paardenstaart. Hier zie je haar natuurlijke bruine haarkleur, met veel karamelkleurige highlights en een paar blondere strengen. Zo ontzettend mooi! blond-highlights-kapsel   Dit is bijna bruin haar, maar een prachtige kleur haar! Zeker samen met de make-up lijkt dit me erg mooi staan!   Begint het op te vallen dat ik gek ben op blond, lang haar dat half opgestoken is samen met wat pin-up-ish make-up? Love it! blonde-ombre Zoals ik al zei: de ombre is er nog steeds! Ombre haar is nu zachter, zoals bij deze blonde versie. Wat mooi!   Scarlett Johansson: nog iemand met vaak een prachtig blond kapsel. Hier heeft ze een korte bob die gekruld is, mooi! bobkapsel Hier ging het eigenlijk weer om het kapsel: een leuke gekrulde bob gekrulde-bob En nog een gekrulde bob. Als er een kapsel is dat in 2014 megapopulair is, is het zeker de gekrulde bob wel! blond-kapsel-3 En dit leuke kapsel… daar teken ik zo voor! De mooie lichtblonde kleur met highlights, mooie snit en überhippe curled bob, zo leuk!

Oranje make-up: WK-make-up
Een nieuwe Cowboysbag tas geshopt!

3 Comments

 • Reply Kiss & Make-up June 4, 2014 at 1:11 pm

  Wow, zoveel kapselinspiratie, bedankt! Ik ben echt dol op van die losse sexy golven, eh…

 • Reply donkerblond-haar - Short Haircut Models March 3, 2015 at 6:22 pm

  […] Via: glamourista.nl […]

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  2014-05-16-11.12.11
  Een nieuwe Cowboysbag tas geshopt!

  Bij TheBagStore hadden ze rond moederdag een fijne korting van 15% en besloot ik een leuk tasje te halen, namelijk...

  Close