Kledingmerken in de spotlight: Nukus & Studio Anneloes!

(Last Updated On: March 22, 2021)
Kledingmerken in de spotlight: Nukus & Studio Anneloes

Nukus & Studio Anneloes in de spotlight

Deze keer staan er twee Nederlandse merken bij ons centraal, namelijk Nukus kleding en Studio Anneloes! Zoek je naar mooie, comfortabele en duurzame kleding om elegant in te verschijnen tijdens wandeltochten of een dagje uit? Kijk dan niet verder. Het slechte nieuws is dat zowel Nukus als Studio Anneloes zich voornamelijk richten op vrouwen van middelbare leeftijd, maar het goede nieuws is dat dit niet betekent dat de kleding saai of fantasieloos is. Integendeel!

Beide merken laten juist zien dat je als werkende vrouw niet je jeugdigheid hoeft te verliezen. Naast broeken, rokken en shirts verkoopt Nukus ook nog hele toffe schoenen! Lees snel verder om erachter te komen waar Nukus & Studio Anneloes voor staan en waar je hun collecties kunt aanschaffen.

nukus-gerda-cardigan
nukus-gerda-cardigan

De kleding van Nukus & Studio Anneloes

Kledingmerk Nukus laat de vrouw schitteren in al haar elegantie. Het is de combinatie van comfort en tijdloze designs die ervoor zorgen dat de kleding van Nukus eigenlijk door elke vrouw gedragen kan worden. Zo heeft Nukus onder andere truien, broeken, rokken en sjaals in hun collecties. Deze worden allen geproduceerd door soepele en duurzame materialen te gebruiken, die allen van hoogstaande kwaliteit zijn. Het mooie aan de kleding van Nukus is dat je de stukken uit hun collectie te allen tijde kunt combineren met items die je misschien al in je kast hebt liggen en dat je eigenlijk nooit uit de toon valt.

We hebben Nukus en Studio Anneloes natuurlijk niet voor niets gecombineerd, want ook de kleding van Studio Anneloes ademt comfort en stijl. Mode is meer dan kleding en dat weten ze bij Studio Anneloes maar al te goed. Het merk is er naar eigen zeggen voor de vrouwen die een druk leven leiden, maar er toch goed uit willen zien. Ze gaan voor kleding die geweldig voelt, past én zit.

studio-anneloes
studio-anneloes

Waar de kleding van Nukus vooral veel basistinten bevat is Studio Anneloes iets gedurfder. Door middel van prints en in het oog springende kleuren weet Studio Anneloes zich te onderscheiden.

Sustainability en footprint

Zowel Nukus als Studio Anneloes vinden duurzaamheid heel erg belangrijk. Zo maken ze onder andere de kleding tijdloos en uit de beste materialen, zodat je hun collecties niet na een seizoen al weg hoeft te gooien. Het gebruik van duurzame materialen en goede arbeidsomstandigheden tijdens de productie van de kleding zijn daarbij ook heel erg belangrijk.

De website van Studio Anneloes beschikt zelfs over een heuse footprint meter waarop je de impact van jouw favoriete item kunt berekenen. Hierbij baseren ze alle getallen op enkel het productieproces van maar 1 artikel. Dit gaat van grondstof tot de winkeldeur. Ook kun je zelf jouw footprint beïnvloeden door het artikel zo min mogelijk te wassen, drogen en strijken.

Klinken deze merken als echt iets voor jou? Wacht dan niet langer en ga naar de site van Nukus en Studio Anneloes. Je kunt op beide sites veilig shoppen. Zo heb je jouw zomer garderobe in no time bij elkaar!