Hoe kies je een goed hoesje uit voor je smartphone? Smartphone hoesjes trends voor 2022

(Last Updated On: August 17, 2022)

Hoe langer hoe meer worden smartphonehoesjes deel van je look en volgens ze meer en meer de modetrends. Denk maar aan de leuke hoesjes met parels en kettingen die we tegenwoordig vaak in het straatbeeld zien. 

smartphone-hoesjes-trends
smartphone-hoesjes-trends

Zelf heb ik iets te vaak gedoe met mijn smartphone omdat ik ‘m te vaak op de grond laat vallen: daarom vind ik het heel belangrijk om een goed hoesje te hebben dat mijn smartphone ook beschermt als ik ‘m weer eens per ongeluk tegen de grond laat kletteren. Smartphonehoesjes zijn in dit huishouden dus écht heel erg belangrijk! 

Het is dus echt niet alleen een modetrend, maar ook gewoon goed om je smartphone zo lang mogelijk mee te laten gaan. 

Ik vertel je graag wat de leukste smartphonehoesjestrends zijn voor dit jaar: ze zijn namelijk erg leuk en maken je look helemaal af. 

Zeker voor de nieuwste smartphonemodellen zijn er leuke mobiele hoesjes voor de iPhone 13 en Samsung Galaxy S22. 

smartphone-hoesje-trends-2022
smartphone-hoesje-trends-2022

iPhone hoesjes trends

Matchy-matchy met je laptophoes

Toen ik enkele maanden terug een iPhone 13 kocht, wilde ik er ook gelijk een hoesje bij dat leuk stond bij mijn laptop (ik had een laptophoes gekocht die bij het iPhonehoesje moest passen, maar ik had me stomweg vergist in het model, oeps) om alles een beetje tof bij elkaar te laten passen. 

Wat bleek, ik had enkele hele toffe hoesjes in huis gehaald voor mijn iPhone, maar voor mijn laptop moest ik opnieuw op zoek gaan. 

Helaas geen matchy-matchy dus! 

Maar: het kan dus wel en vele merken spelen hier ook op in. Je kan er ook een bijpassende mok bijkopen om de look helemaal te vervolledigen.

iphone-hoesjes-trends
iphone-hoesjes-trends

Met een ketting

Een van de allergrootste trends, zijn hoesjes die vastgemaakt zijn aan een ketting. We zagen ze zelfs in ‘Emily in Paris’ terugkomen en steeds vaker op allerlei Fashion Weeks: dan wéét je dat je een grote trend te pakken hebt. 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Emily In Paris (@emilyinparis)

 

Let er wel op dat je een hoesje van goede kwaliteit koopt en dat de ketting goed stevig vast zit aan het hoesje zelf. 

Trendy kleuren

De hoesjes zijn ook in alle trendkleuren van dit jaar te vinden: van saliegroen (een van de allergrootste kleurentrends) tot lila: je kan je hoesjes echt helemaal aanpassen aan je outfits. 

Zeker als je regelmatig selfies maakt met je telefoon zichtbaar, kan je je nieuwe smartphonelook iedere keer leuk aanpassen aan wat je aanhebt, of zelfs aan je oogmake-up! 

Welk hoesje heb jij? Heb jij ook enkele hoesjes zoals ik om af te wisselen? Ik heb enkele hoesjes met extra padding erin om de schok op te vangen als ik per ongeluk mijn iPhone laat vallen. 

Want hey… ik kan mezelf niet veranderen, maar kan wel proberen om mijn onhandigheid op te vangen!