Nederlandse modemerken voor mannen

(Last Updated On: March 21, 2023)

Enkele maanden geleden schreef ik al een artikel over leuke Nederlandse modemerken voor vrouwen, maar het werd dus dringend tijd om ook eens een artikel te schrijven over leuke Nederlandse modemerken voor mannen.

Als jij graag modemerken van eigen bodem steunt en tegelijkertijd leuke herenkleding wil dragen, moet je bij deze heerlijke merken zijn!

nederlandse-modemerken-voor-mannen
nederlandse-modemerken-voor-mannen

Photo by Clark Street Mercantile on Unsplash

Nederlandse modemerken voor mannen

G-Star

G-Star is in 1989 opgericht en heeft een unieke stijl ontworpen die zich richt op geavanceerde denim. Ze staan bekend om hun gesofistikeerde en minimalistische look, waarbij ze innovatieve materialen combineren met een strakke stijl. Hun lijn voor mannen biedt een uitgebreide selectie denim- en casual kleding, waaronder jeans, shorts, jassen, overhemden en truien.

Scotch and Soda

Scotch and Soda is opgericht in 1985 als één van de eerste merken die vintage stijlen herinterpreteren. Ze creëren moderne kleding met hun unieke Amsterdamse visie op denim en casualwear. Hun lijn voor mannen biedt een uitgebreide selectie kleding, waaronder jeans, shorts, jassen, overhemden en truien.

Kings of Indigo

Kings of Indigo is in 2012 opgericht en staat bekend om de duurzame jeans die ze produceren. Hun collecties zijn ontworpen met respect voor mens, dier en milieu. Ze bieden een uitgebreide selectie denim- en casualwear aan, waaronder jeans, shorts, jassen, overhemden en truien.

TWINLIFE

TWINLIFE is opgericht in 2004 met het doel kleding te ontwerpen die comfortabel zijn maar er toch stijlvol uitzien. Ze bieden een breed scala aan kleding, waaronder jeans, shorts, jassen, overhemden en truien.

Van Gils

Van Gils is opgericht in 1948 als marktleider voor formele mannenkleding. In de loop der jaren hebben ze hun stijl geperfectioneerd met een moderne kijk op basics, waardoor Van Gils de perfecte plek is om je stijl te verbeteren. Hun lijn voor mannen biedt een uitgebreide selectie formele en casualwear, waaronder jeans, shorts, jassen, overhemden en truien.

Denham

Het merk Denham is in 2008 opgericht door jeansmaker Jason Denham vanuit Amsterdam. Het merk staat bekend om hun innovatieve ontwerpen, waaronder een vernieuwde interpretatie van de jeansbroek. Hun lijn voor mannen biedt een breed scala aan kleding, waaronder jeans, shorts, jassen, overhemden en truien. Dit is een ideaal merk als je op zoek bent naar bijzondere denim.

Ace & Tate

Ace & Tate is opgericht in 2013 met het doel om stijlvolle brillen te produceren die betaalbaar en toegankelijk zijn voor iedereen. Ze bieden een uitgebreide collectie van duurzame en on-trend brillen voor mannen.

Al deze Nederlandse modemerken hebben een unieke stijl die je in 2023 zal zien. Ze bieden een breed scala aan kledingstukken die perfect zijn voor iedereen en elk seizoen. Dus, als je op zoek bent naar wat Nederlandse modemerken om je garderobe mee te verbeteren, dan is hier een geweldige selectie!