Sleek Storm palette: swatches en review

(Last Updated On: November 19, 2021)

Op zoek naar swatches van het Sleek storm palette en een review? Dan ben je aan het juiste adres! Sure, er zijn al duizenden bloggers geweest die dit fijne palette gereviewed hebben… maar dan heb je mijn review nog niet gelezen πŸ˜‰

Dit prachtige palette kreeg ik een jaar (of was het alweer 2?) geleden van de lieve Marijke van beautyblog NymphetteΒ toen zij mijn Twitter Valentine was πŸ™‚

Review Sleek Storm Palette

sleek storm palette

Swatches Sleek storm palette

swatch sleek storm palette swatch sleek storm palette swatch sleek storm palette swatches sleek storm palette swatches sleek storm palette

Dit oogschaduwpalette van Sleek is echt mijn favoriete palette ooit! Ik gebruik hem bijna iedere dag, en dat kan je zien ook (alleen niet op deze foto’s). Hij is echt perfect voor iedere dag, en ik maak er bijna elke dag een werklook mee die lekker draagbaar is. Het is eigenlijk de perfecte combinatie van matte en shimmer oogschaduw, neutrale kleuren (nude kleuren) en ook een paar donkerdere tinten. Perfect!