Beauty

Project 10 pan 2014

2014 07 06 18.46.38 1

Laatste update

Maanden geleden was ik bezig aan een project 10 pan, en ik besloot nog eens opnieuw 10 producten uit te kiezen die op mogen gaan. Waarom? Kijk maar eens naar deze post over mijn badkamerkastjes 😉 Ik heb gewoon nogal veel producten en van mij mogen mijn kasten best wel een tikje leger worden.  Dit zijn de producten die ik uitgekozen heb:   2014-07-06 18.46.38 Mijn Project 10 Pan producten:

  • Therme scrub
  • Therme douchegel
  • Inecto haarmasker
  • Obey Your body scrub
  • Obey your body body butter
  • Obey your body emulsie
  • maskertje
  • H&M body mists
  • Garnier bodylotion cacao
  • Nivea conditioner Diamond Gloss

Zijn jullie ook bezig met een P10P? Of hebben jullie zin om mee te doen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.