Welk parfum past bij je sterrenbeeld?

(Last Updated On: February 6, 2023)

Vind je het moeilijk om een parfum te kiezen? Een leuk idee is om je parfum te baseren op je sterrenbeeld!

Bij het kiezen van een geur kun je overwegen welk sterrenbeeld je persoonlijkheid het beste weerspiegelt.

Ieder mens heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten, maar elk sterrenbeeld heeft ook zijn eigen kenmerken die kunnen worden gebruikt om te matchen met de perfecte geur. Om deze beslissing gemakkelijker te maken, is hier een gids over welk parfum bij welk sterrenbeeld past.

parfum-sterrenbeelden
parfum-sterrenbeelden

Photo by Fernando Andrade on Unsplash

Welk parfum past bij je sterrenbeeld?

Waterman (20 januari – 18 februari): Degenen die onder dit luchtteken geboren zijn, worden vaak gezien als onafhankelijke en progressieve denkers die gedreven worden door kennis en begrip van de wereld om hen heen. Een uniseks geur als Acqua di Parma’s Colonia Oud zou een geweldige keuze zijn voor een Waterman; de kruidige noten van kardemom, sandelhout en patchoeli creëren een mysterieuze, verfijnde geur die de vrijgevochten aard van de Waterman weerspiegelt.

Vissen (19 feb. – 20 maart): degenen die onder dit waterteken zijn geboren, zijn meestal zeer creatieve, meelevende en diep emotionele mensen. Een romantische geur als La Vie Est Belle van Lancome past perfect bij een Vissen; de combinatie van bloemige noten als jasmijn en oranjebloesem met kalmerende houtgeuren zorgt voor een zoet maar complex aroma dat past bij de dromerige aard van Vissen.

Ram (21 maart – 19 april): degenen die onder dit vuurteken geboren zijn, zijn gepassioneerde mensen die het leven met enthousiasme en energie aanpakken. Een opwindend parfum als Calvin Klein’ CK One Shock zou ideaal zijn voor een Ram; de exotische noten van koffie, braam en patchouli creëren een gedurfde maar speelse geur die de dynamische geest van de Ram perfect weergeeft.

Stier (20 april – 20 mei): degenen die onder dit aardeteken geboren zijn, zijn vaste en betrouwbare mensen die genieten van luxe en comfort. Een uitnodigende geur als Gucci Guilty Pour Femme is perfect voor een Stier; de mix van roze peper, sering en ambergris creëert een warme, zoete geur die hun stijlvolle luxueuze aard weerspiegelt.

Tweelingen (21 mei – 20 juni): degenen die onder dit luchtteken zijn geboren, zijn levendige en gezellige mensen die graag contact maken met anderen. Een vrolijk parfum zoals Marc Jacobs Daisy Dream zou een geweldige keuze zijn voor een Tweeling; de combinatie van braam, jasmijn en wit hout creëert een leuke maar delicate geur die de veelzijdige aard van de Tweeling perfect inkapselt.

Kreeft (21 juni – 22 juli): degenen die onder dit waterteken zijn geboren, worden vaak gezien als gevoelige en intuïtieve mensen met een aangeboren begrip van hoe je anderen moet verzorgen. Een kalmerend parfum zoals L’Occitane’s Eau De Toilette is perfect voor een Kreeft; de zachte noten van bergamot, patchouli en muskus creëren een rustgevende geur die hun verzorgende houding weerspiegelt.

Leeuw (23 juli – 22 augustus): degenen die onder dit vuurteken geboren zijn, zijn typisch gepassioneerde, zelfverzekerde mensen die genieten van die zichzelf uitdrukken. Een gedurfde geur als Shalimar Parfum Initial van Guerlain zou ideaal zijn voor een Leeuw; de combinatie van bergamot, perzik en vanille creëert een sterk maar verleidelijk aroma dat de levendige aard van de Leeuw perfect inkapselt.

Maagd (23 aug. – 22 sept.): degenen die onder dit aardeteken zijn geboren, worden vaak gezien als logische en detailgerichte mensen die streven naar perfectie. Een klassieke geur als Chanel No 5 is perfect voor een Maagd; de tijdloze mix van jasmijn, roos en sandelhout creëert een elegante geur die hun praktische en kritische kant weerspiegelt.

Weegschaal (23 sept. – 22 okt.): degenen die onder dit luchtteken zijn geboren staan bekend om hun evenwichtige aard en hun liefde voor schoonheid. Een romantische geur als Gucci Bloom Nettare di Fiori is perfect voor een Weegschaal; de combinatie van tuberoos, jasmijn en muskus creëert een betoverende geur die de gracieuze stijl van de Weegschaal vastlegt.

Schorpioen (23 okt. – 21 nov.): wie onder dit waterteken geboren is, wordt vaak gezien als mysterieuze en intense mensen met een grote wilskracht. Een intens parfum zoals Black Opium van Yves Saint Laurent zou ideaal zijn voor een Schorpioen; de kruidige noten van koffie en vanille creëren een bedwelmend aroma dat hun donkere maar gepassioneerde aard perfect weerspiegelt.

Boogschutter (22 nov. – 21 dec.): zij die geboren zijn onder dit vuurteken worden vaak gezien als avontuurlijke en vrijgevochten mensen met een passie voor verkenning. Een verfrissende geur als Armani Code Absolu zou perfect zijn voor een Boogschutter; de combinatie van bergamot, lavendel en cederhout creëert een verkwikkende geur die hun onafhankelijke aard weerspiegelt.

Steenbok (22 dec. – 19 jan.): wie onder dit aardeteken geboren is, staat bekend om zijn verantwoordelijke en ambitieuze aard die gedreven wordt door succes. Een verfijnd parfum zoals Tom Ford’s Neroli Portofino Acqua zou ideaal zijn voor een Steenbok; de mix van oranjebloesem, ambergris en patchouli creëert een luxueus maar subtiel aroma dat perfect aansluit op hun stijl.

Deze parfums zijn altijd goed!

Geen idee welk parfum bestellen? Een Tweeling zal zich opgewekt en energiek voelen bij het dragen van Marc Jacobs Daisy Dream, terwijl een Kreeft zal worden gekalmeerd door de kalmerende geur van L’Occitane’s Eau De Toilette. Voor een Leeuw is Guerlains Shalimar Parfum Initial perfect om hun levendige aard uit te drukken, en Maagden zouden moeten kiezen voor Chanel No. 5 om hun praktische stijl te weerspiegelen.

Een romantische Gucci Bloom Nettare di Fiori past bij alle Weegschalen, Black Opium van Yves Saint Laurent is ideaal voor Schorpioenen en Armani Code Absolu vangt perfect het avontuurlijke karakter van Boogschutter. Steenbokken ten slotte hebben iets verfijnds nodig zoals Tom Ford Neroli Portofino Acqua om hun ambitie en succes.

Om het unieke karakter van elk dierenriemteken echt te weerspiegelen, is het belangrijk om een geur te kiezen die aansluit bij hun persoonlijkheid en hun beste kwaliteiten naar voren brengt. Of u nu kiest voor een intense geur of iets subtielers, zorg ervoor dat het uw eigen stijl weerspiegelt en dat het uitstraalt wie u bent als persoon. Met het juiste parfum kun je je in elke situatie zelfverzekerd voelen en je innerlijke sterrenbeeld naar boven halen!