De ideale partner volgens sterrenbeeld: jouw ideale match

(Last Updated On: February 13, 2021)
Welke Sterrenbeelden zijn een Goede Match? Wanneer jij op zoek bent naar een vaste partner voor een oneindige liefdesrelatie is het wel zo handig om misschien rekening te houden met een aantal zaken. Liefde maakt blind zeggen ze wel eens, verliefd worden op de verkeerde persoon komt helaas vaak voor.
sterrenbeeld-partner
sterrenbeeld-partner
Er zijn mensen bij die al heel veel relaties achter de rug hebben en nog steeds niet de ware hebben gevonden. Sommige zien de falende relaties als vergooide tijd, maar sommige nemen het ook mee als ervaring.
Ze weten vaak als geen ander wat ze wel en niet willen binnen een relatie. Maar het kan ook angst met zich meebrengen door traumatische ervaringen, of je in een tunnelvisie gooien door bijvoorbeeld te denken dat alle vrouwen en mannen hetzelfde zijn. Maar er zijn manieren om er achter te komen wie een goede partner voor jou is, één van die manieren is “kijken naar het sterrenbeeld”.
De eigenschappen die worden gelinkt aan een sterrenbeeld kloppen vaak wel, het is dus erg interessant om te kijken welke eigenschappen bijvoorbeeld op elkaar aansluiten. En welke eigenschappen jij kunt gebruiken in jouw leven.

Ram

Welke sterrenbeelden passen bij de ram
Kreeft en vissen zijn sterrenbeelden die goed passen bij de ram. Als ram beschik jij over positieve energie, de kreeft is een echte charmeur en de positieve energie zal hem of haar aantrekken. Hij of zij ziet jou als een uitdaging door jouw sterke en complexe persoonlijkheid. Hij of zij zal alles uit jou halen in positieve zin. Een vis is kan gevoelig reageren op jouw verschillende emoties, dit kan positief zijn maar ook zorgen voor spanningen tussen jullie.

Deze sterrenbeelden kun jij beter vermijden
De tweelingen en de leeuw zijn geen goede match voor jou. Als ram sta jij vrij nuchter in het leven, dit kan botsen met het vurige en emotionele karakter van de tweelingen. Met een leeuw kom jij snel in botsing door zijn intense en dominerende karakter.

Stier

Welke sterrenbeelden passen bij de stier
Een andere stier kan bij jou passen, jullie hebben een connectie met elkaar op vele vlakken. Dit kan voor een enorme explosie aan passie zorgen. Een stier heeft hoge eisen, een kreeft kan vaak aan jouw hoge eisen voldoen. Ook geeft een kreeft jou aanvulling waar jij het nodig hebt. De karakters van jullie beide zijn gevoelig en daardoor begrijpen jullie elkaar vaak goed.

Deze sterrenbeelden passen niet bij de stier
Een leeuw is geen goede match voor jou. Jij als stier ben een erg vrij persoon, dit past niet bij de leeuw die veel om aandacht vraagt. Je moet hem constant stimuleren en hij zal zijn verveeld raken. Ook de boogschutter zal weinig met zich meebrengen voor jou, jullie hebben dan ook niets met elkaar gemeen. Een boogschutter werkt graag volgens zijn eigen maniertjes en jij bent juist erg relaxt.

Tweelingen

Met deze sterrenbeelden kun jij ver komen
De kreeft en de weegschaal zijn goede matches voor jou. In de meeste gevallen is een kreeft op zoek naar de ware liefde. Beide sterrenbeelden zijn vaak romantische types, en dat wekt veel begrip. Wanneer jij een weegschaal in huis haalt dan gaan jullie vaak samen op zoek naar uitdagingen, fysiek en mentaal. Jullie relatie zal niet snel vervelen, mede door het onafhankelijke van de weegschaal en het flexibele van de tweelingen.

Deze sterrenbeelden zijn een minder goede match met jou
Haal geen schorpioen of maagd in huis. Een schorpioen is vurig en kan snel jaloers raken omdat jij juist erg relaxed bent. De maagd is juist weer erg stil en saai voor jou als tweelingen.

Kreeft

Ga voor deze sterrenbeelden
Jij hebt als kreeft zijnde iemand nodig die zelfverzekerd is en nuchter in het leven staat. De stier en weegschaal zijn dit soort types, ook zijn ze erg stabiel. Ze houden van balans in het leven, privé en zakelijk. Jullie kunnen goed met elkaar levelen en zorgt voor meer zelfvertrouwen bij jou, ook zorgen ze ervoor dat jij nuchter in het leven blijft staan.

Deze twee zijn niets voor jou
De schorpioen en de maagd zijn niets voor jou. De schorpioen geeft jou teveel passie en intensiteit, dat gaat jou teveel worden en is niet goed voor jou. Beide kunnen jullie erg jaloers zijn, dit kan grote negatieve gevolgen opleveren. Een maagd kan net als de kreeft erg verlegen zijn, veel praten zit er dus vaak niet in, iets wat erg belangrijk is binnen een relatie die lang stand wil houden.

Leeuw

Deze sterrenbeelden passen bij de leeuw
Jij past goed bij de schorpioen of tweelingen. Een schorpioen zit net als de leeuw vol passie en liefde, dit kunnen jullie doen zonder te domineren, ook de trouwheid van beide is een match made in heaven. Tweelingen kunnen jouw harde karakter en doorzettingsvermogen erg waarderen, dit geeft jou ook weer meer energie.

Deze sterrenbeelden kun de leeuw beter vermijden
De waterman en de steenbok zijn niets voor jou. Het softe karakter van de waterman past niet bij de leeuw. Je zal hem of haar met huid en haar opeten, omdat de waterman alles doet wat jij vraagt. Omdat jij graag bepaald wat er moet gebeuren heb jij ook niets aan een steenbok, deze is erg onregelmatig en staat graag vrij in het leven.

Maagd

Deze twee passen goed bij de maagd
Als maagd zijnde kun jij het goed vinden met de weegschaal en de steenbok. Een weegschaal weet wat hij of zij wil en zal dan ook alles doen om jouw hart te veroveren. De weegschaal is erg zorgzaam en zal het hart van de maagd niet snel breken.

Een steenbok laat jou graag uit jouw schulp kruipen omdat jij vaak een mysterieus karakter hebt, daarnaast kun jij ook erg afstandelijk zijn, een steenbok ziet dit als uitdaging. Als alles goed verloopt kun jij helemaal jezelf bij hem of haar zijn.

Deze twee zijn niet zo’n goed idee voor jou
Vissen of een kreeft? Nee beter niet. Een maagd komt het best tot leven op een stabiele bodem, een kreeft kan deze niet bieden. Vissen zijn net als de maagd erg bescheiden, dit brengt alleen maar zenuwachtige situaties met zich mee.

Weegschaal

Ga voor deze twee sterrenbeelden
De leeuw en de boogschutter passen het beste bij de weegschaal. De boogschutter is een vrij type, dit matched goed met het Alpha type die vaak in verband wordt gebracht met de weegschaal. Hij kan jou een diepere visie geven en jij kan hem of haar juist minder zweverig maken. De leeuw en de weegschaal zijn erg loyaal naar elkaar. Jullie houden van uitdagingen en houden van speelse dates.

Ga niet voor deze sterrenbeelden
Een steenbok wil graag vrij zijn en zoekt graag avontuur op, daarom komt hij ook erg chaotisch over. Dit is niets voor een weegschaal. De vlam kan wel heel snel oplaaien maar is ook snel weer uit. Een weegschaal staat graag op zijn strepen, vissen kunnen dit niet aan. Dit gaat alleen maar voor botsingen zorgen.

Schorpioen

Dit zijn de sterrenbeelden voor jou
Een leeuw zorgt voor passie, jullie wakkeren de lust in elkaar aan. De loyaliteit en onafhankelijkheid zorgt voor een perfecte match. Ook de steenbok past bij de schorpioen, dankzij het kritische denkvermogen en het geduld hebben jullie een goede klik. Beide houden jullie enorm van seks, dit gaat voor hete momenten zorgen.

Deze sterrenbeelden passen minder bij de schorpioen
Twee schorpioenen bij elkaar is overkill. De drift naar seks, passie en vurigheid zal ontploffen in negatieve zin. Een schorpioen zal een tweelingen al snel te goedkoop over vinden komen, vaak zijn tweelingen wel dol op schorpioenen door een passie.

Boogschutter

Dit zijn matches voor een boogschutter
De ram en jij zijn beide sociale types, beide houden jullie van avontuur. Lachen en relaxt zijn is belangrijk voor jullie, dit zal ook relatiedrama wegdrukken. Een waterman kan de boogschutter persoonlijk laten groeien. De drang naar avontuur in de slaapkamer zal hem of haar erg aanspreken.

Dit is niets voor de boogschutter
Ga niet voor een stier of maagd als boogschutter zijnde. Een stier zit bijvoorbeeld liever iedere avond voor Netflix, terwijl jij er liever graag op uit gaat. Een maagd leeft vooral in het nu, terwijl een boogschutter juist zijn peilen op de toekomst richt.

Steenbok

De steenbok past goed bij deze twee sterrenbeelden
Vissen en een maagd zijn de beste keuze voor een steenbok. De steenbok kan vissen laten relativeren, terwijl de vissen juist zorgt voor wat luchtigheid. Iets wat een steenbok soms wel goed kan gebruiken. De maagd is echt een goede match voor jou, jullie liefde kan zich echt diep gaan wortelen.

Dit zijn geen goede sterrenbeelden voor een steenbok
Een leeuw is erg onvoorspelbaar, dit is niets voor de steenbok. Jij hebt geen zin om de aandacht te geven die hij of zij verlangt. Een ram leeft graag met de dag en is erg avontuurlijk, terwijl een steenbok juist meer vastigheid wil en graag naar de toekomst kijkt.

Waterman

De waterman past goed bij deze sterrenbeelden
De weegschaal en de tweelingen zijn echt een goede match voor de waterman. Jullie stimuleren elkaar graag in creativiteit en intelligentie. Ook zijn jullie beide erg flexibel, sociaal en vrij. De tweelingen zijn over het algemeen erg charmant, als dit gecombineerd wordt met de waterman levert dit een onweerstaanbaar koppel op. Jullie hebben een erg goed seksleven.

Dit is niets voor de waterman
Begin als waterman geen relatie met een schorpioen of vissen. Beide zullen jouw drang naar vrijheid niet waarderen. Beiden houden van aandacht, de waterman zal al snel moe worden om dit steeds te geven.

Vissen

Dit zijn de beste sterrenbeelden voor vissen
De kreeft en de steenbok zijn geschikt voor jou. Jullie kunnen emoties gemakkelijk met elkaar en andere delen. Een kreeft beschermt jou graag, iets wat jij graag wil. Er zit vaak een lange relatie in het vat.

Vissen moeten bij deze sterrenbeelden weg blijven
Ga niet voor een leeuw of tweelingen. Tweelingen zullen jouw hart snel breken. Jij bent erg zacht en gevoelig, terwijl tweelingen erg direct en hard kunnen zijn. De kille en zakelijke kant van een leeuw passen ook niet bij vissen. Terwijl jij bijvoorbeeld samen een rustige avond wil beleven, wil de leeuw liever naar buiten, de nacht in op zoek naar avontuur.

Lees ook: wat is jouw sterrenbeeld?