MUA undressed palette: review en swatches

(Last Updated On: November 19, 2021)

Het MUA undressed palette is een dupe van het Urban Decay Naked palette (de eerste) en ligt nu bij enkele speciaal geselecteerde Kruidvatten in Nederland en België.

 mua-undressed

MUA undressed swatches

In het MUA undressed palette zitten de volgende 12 kleuren (die helaas geen naam hebben gekregen… niet handig voor tutorials!). Maar ik kan je zeggen dat ze heel erg lijken op de oogschaduws van Urban Decay qua kleur. De structuur is iets anders, maar dat lees je binnenkort in een ander artikel!

Ja jongens… die matte oogschaduwen zijn niet zo geweldig hoor. Heel erg jammer want de shimmery oogschaduw is zo goed gepigmenteerd! Over het algemeen ben ik wel heel happy met deze oogschaduwen! Deze oogschaduw is trouwens redelijk korrelig. Als ik het even mag vergelijken met Urban Decay: die zijn zo goed als niet korrelig en geeft amper fall-out. Maar bij MUA zorgen de oogschaduwen wel eens voor gekleurde wangetjes en heb je een beetje een structuur zoals bij de Sleek-palettes.

mua-undressed-palette

mua-undressed-swatches

MUA undressed palette review

Ik vind de MUA oogschaduwpalettes echt heerlijk! Naast dit palette heb ik ook het Undress me too palette (een koeler palette met veel koele kleuren en een dupe van het Urban Decay Naked 2 palette). Het zijn voornamelijk warmere tinten, maar hoewel ik een koele oogkleur heb (grijs-blauw-groen), staan ze ook mooi bij mij.

Dit palette heb ik nu een week en ik ik gebruik hem samen met het andere MUA Undress me Too palette heel erg vaak! Dit zijn mijn favoriete palettes geworden, zeker weten.

mua-undressed-palette

MUA undressed palette na gebruik, zo zie je dat de oogschaduw redelijk korrelig wordt.

mua-undressed-palette-swatches

MUA undressed swatch

mua-undressed-swatch

MUA undressed swatch van de bovenste rij oogschaduw

mua-undressed-swatches

MUA undressed swatch van de onderste rij kleuren, in mijn ogen de allermooiste kleuren uit het oogschaduwpalette.

Je kan hier mijn vergelijking tussen het Naked Urban Decay palette en het MUA undressed swatch.