Mijn verjaardagswishlist

(Last Updated On: November 19, 2021)

Morgen ben ik jarig. Truth be told, ik kijk er niet echt naar uit (ik word 26 en heb het gevoel dat ik nog niet bereikt heb wat ik bereikt wou/moet hebben tegen die leeftijd. Bijna al mijn vrienden zijn verloofd/verliefd/getrouwd/in verwachting/bouwen/gaan samenwonen/krijgen kindjes en ik woon nog steeds thuis single te wezen, beetje het idee dat ik er niet meer bij pas, zoiets 🙂 ) en om de pijn wat te verzachten, heb ik een kleine wishlist opgesteld voor mijn verjaardag! Oh, ik vraag trouwens helemaal niks voor mijn verjaardag, hopelijk komt dit niet verkeerd over! Dit zijn de dingetjes die ik van mijn verjaardagsgeld (of gewoon van mijn loon, als ik niets zou krijgen) ga halen. Waar ik wél naar uitkijk, is dat dan lekker ga eten met mijn beste vriendin 🙂 Maar dat jaartje ouder worden, mwaaaaaaa :p

  • een mok met een prachtige print van Gustav Klimt! Ik verzamel leuke tassen (zwarte katten, olifanten,…) omdat ik iedere dag wel thee drink. Onlangs liep ik met mijn moeder in Lier en werd zowat verliefd op enkele prachtige tassen met schilderijen van Klimt erop. Danaë, de Kus,… ik vind het prachtige schilderijen. Ik zal vast een beetje geld krijgen voor mijn verjaardag, dus ga ik er zo eentje halen 🙂 Ik kan niet wachten tot het herfst wordt en ik met een lekkere mok thee wat series kan kijken onder een fleece dekentje <3 Oftewel: volgende week ofzo 😉 Sowieso, met cocoonspulletjes ben ik altijd wel blij 🙂 Of dat nu badspulletjes, of kleine spulletjes voor in huis zijn!

images

  • Misschien (maar ik twijfel nog) ga ik mezelf nog eens trakteren op de kapper. Ik vind dat altijd maar een dure bedoeling en vaak wordt mijn haar lelijk geknipt, waardoor ik behoorlijk in de put kan zitten. Nu ben ik al ongeveer 3 jaar niet meer naar de kapper geweest sinds ik het heel kort liet knippen (ik kreeg echt een oudewijvenkapsel aangemeten met laagjes van amper 3 centimeter, pastte totaal niet bij mijn gezichtsvorm en bril toen) dus nu zou het de eerste keer zijn dat ik na mijn oogoperatie naar de kapper zou gaan. Ik zou graag dit model willen in een honingblonde of karamelblonde kleur.

wedding-hairstyles-dianna-agron-sculpted-bob   (dit model) 1257839(deze kleur)

  • een 3G-modempje (USB) zodat ik ook kan verder bloggen op de trein als ik van en naar mijn werk ga. Het is misschien maar 20 minuten, maar dat lijkt mij net perfect om de vervelende klusjes af te handelen (foto’s verkleinen, uploaden,…).
  • Gezellig gaan eten of wat drinken met mijn ouders en beste vriendin. Dit staat sowieso al op het lijstje 🙂 Normaal zou ik vorig weekend al met mijn ouders gaan vieren, maar een plotse en hardnekkige buikgriep heeft roet in het eten gegooid :s Maar geen probleem, dat halen we wel in 🙂
  • Een flesje van mijn favoriete nagellak: OPI Shanghai Shimmer. Dat lakje is limited edition en ongelofelijk moeilijk te krijgen. Met mijn vorige flesje deed ik 6 jaar en ik droeg de nagellak echt vaak. Het is een kleur die je niet vaak tegenkomt en ik vind het prachtig (en past goed bij mijn blanke huidje).
  • Heel misschien koop ik voor mezelf nog een domeinnaam en hosting (kost maar 30 euro oid). Voor mensen die mij niet zo goed kennen: ik werk in de e-marketing en ik experimenteer heel graag met websites. Ik leer ook meer als ik er zelf mee kan experimenteren en prullen dus zo’n eigen speeldomeintje vind ik heerlijk! Nog geen idee waarover ofzo, maar we zien nog wel.
  • Een portemonnee van Cowboysbag 

Behalve de kapper en de portemonnee, zit er eigenlijk niets duur tussen (hooguit 30-40 euro), dus ik vind het reuze meevallen! Ik heb het gevoel dat ik eigenlijk niet echt iets nodig heb (dat had ik vroeger heel, heel erg. Als dit nu een side-effect is van het ouder worden, ben ik er echt blij mee! Vroeger moest ik dingen ‘hier en nu’ hebben, legde hele grote voorraden aan en nu leef ik eigenlijk heel ingetogen: ik koop nog maar heel weinig make-up, tassen, kleding,… en die rust is echt heerlijk! Plus: ik maak iedere week een hoop spulletjes op, heel fijn!).

Belleke

Maar wat ik het allerliefste zou willen, is dat mijn lieve Belle zo goed blijft als ze nu is. Ze is erg ziek geworden in september vorig jaar en sindsdien zijn we echt aan het knokken om haar erdoor te krijgen. Het dieptepunt was ongeveer een maand geleden: ik zat zelf met een nierontsteking door een niersteentje (zelfs naar de spoed gemoeten en uroloogbezoekjes, ik kijk al uit naar die rekeningen ;)) en merkte dat het echt niet goed ging met Belle. Ze stopte compleet met eten omdat ze door haar leververvetting zo misselijk was. Katten mogen eigenlijk nooit stoppen met eten, dan vervet hun lever en worden ze doodziek. We hebben haar bij de dierenarts laten opnemen en ze kreeg een slokdarmsonde (ik vond dat echt verschrikkelijk. Enkele jaren geleden moest ik een gastroscopie laten uitvoeren waaruit bleek dat ik een zware slokdarmontsteking had (en nog steeds heb) en ik was gelukkig knetterstoned van de medicatie, maar het blijft een ongelofelijk rotgevoel) waarin we eten en medicatie moesten spuiten. Ze is daar ongeveer een weekje geweest, en ik heb die nachten zo goed als niet geslapen. Belle is zo’n lieve maar ongelofelijk bange kat, dus ik voelde me zo schuldig! Mijn moeder en ik zijn haar vaak gaan bezoeken en knuffelen daar en op 4 juni (de dag dat ik ‘s ochtends nog op de spoed lag voor mijn nieren), mocht ze ‘s avonds naar huis komen. Het bleek dat ze honger had en goed at, en nu, bijna een maand verder, eet ze me arm… heerlijk!! Ze krijgt nu Hills A/D en steelt weer alles wat er maar te stelen valt (kaas tussen mijn boterham, ze loopt zelfs weg met mijn bakje zelfgemaakte tiramisu om de mascarpone op te eten). Ik geef haar 3 keer per dag een spuitje (zonder naald!!) opgeloste medicatie in water, en het gaat nog heel goed. Er is een hele grote kans dat ze voor de rest van haar leven wel iets van medicatie iedere dag zal moeten nemen, maar het zou maar idioot zijn als ik dat niet voor haar zou doen. Nemen we gewoon gezellig samen onze pilletjes in 😉 Dusja, wat ik het liefste zou willen – en kon je zoiets maar vragen he – is dat ze zo goed blijft als nu. Cheeky, speels, ontzettend lief (tijdens mijn buikgriep en nierontsteking was ze niet van mijn buik of nier weg te slaan, ze moest en zou erop liggen… en de warmte deed deugd!) en nu merk ik ook hoe stilletjes en suffig ze geworden was door haar ziekte.

Dus voilà, mijn lijstje. En al zou ik er helemaal niets (behalve Belle en het vieren met mijn ouders en beste vriendin^^) van kunnen kopen, is dat ook geen enkel probleem eigenlijk.