Labels op maat laten maken

(Last Updated On: June 13, 2022)

Op zoek naar labels op maat? Maak jij zelf je eigen kleding en zou je graag je een waslabel ontwerpen voor jouw eigen kleding?

Door middel van onze labels is het mogelijk om jouw kleding uit te rusten met een label op maat. Of je nu een grotere bedrijf hebt of dat je op zoek bent naar een kleinere oplage voor je beginnende kledingbedrijf, bij Dutch Label Shop vind je alle soorten mogelijkheden om labels te laten maken.

Aangezien nog niet iedereen bekend is het met laten ontwikkelen van labels  hebben we hieronder het een en ander op een rijtje gezet.

Dankzij deze info zal je niet meer voor verrassingen komen te staan en weet jij exact hoe je zelf je eigen waslabels kan laten maken: ideaal als je graag je kleding wilt gaan verkopen!

Waarom zijn labels zo handig voor in kleding?

Laten we eens beginnen met de vraag waarom labels zo handig zijn voor jouw kledingstukken.

Het voornaamste voordeel is dat je de klant meer duidelijkheid geeft over de wasvoorschriften voor dat specifieke kledingstuk. Zoals je weet is ieder kledingstuk anders.

Een shirt met een bepaalde hoeveelheid stretch zal minder heet gewassen kunnen worden. Dit heeft te maken met het feit dat deze kledingstukken eerder zullen krimpen.

Dankzij de waslabels is het voor jouw klant een stuk eenvoudiger om te zien wat hij of zij moet doen voor bij het wassen.

Op die manier voorkom je dat er iets fout gaat en dat je klachten krijgt én zorg je ervoor dat jouw gemaakte kleding zo lang mogelijk mooi blijft.

labels-laten-maken
labels-laten-maken

Waarom is een opvallende hang tag zo belangrijk?

Naast het label voor de wasvoorschriften vind je in nagenoeg ieder kledingstuk een hang tag. Met een hang tag kan je jouw merk voorzien van een herkenbare uitstraling.

Wanneer mensen het label zien weten we gelijk dat ze met jouw merk te maken hebben. Door te kiezen voor een opvallende hang tag zorg je ervoor dat jouw klanten eerder voor jouw kleding zullen kiezen.

Het is nu eenmaal toch een label wat opvalt wanneer je de kleding in de winkel ziet hangen.

De geschiedenis van Dutch Label Shop

Zoals je wel aan de naam kunt zien is Dutch Label Shop een echt Nederlands bedrijf. hoewel het bedrijf ontstaan is door twee Nederlandse ondernemers met een visie heeft Dutch Label Shop voor een lange tijd vanuit New York geopereerd.

Ze staan bekend om hun veelzijdige aanbod en om de verscheidenheid aan mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld bij ons ook mogelijk om jouw labels in kleinere oplages te laten bedrukken. Ideaal voor de kleinere kledingbedrijven of als je nog maar net opstart.

Door de verscheidenheid aan diensten is het ook voor jou mogelijk om jouw labels te laten drukken met Dutch Label Shop. Neem snel een kijkje op de site om te zien wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is het altijd mogelijk om je vragen aan ons team te stellen, een van hun specialisten staat klaar om je verder te helpen met al je vragen. Dutch Label Shop is dé place to be voor alle soorten labels!