Boekenwishlist maart 2016

(Last Updated On: November 20, 2021)

Wat is het lang geleden dat ik nog een boekenwishlist met jullie deelde! Maar de laatste weken ben ik weer erg into boeken en dus leek het me leuk om mijn lijstje nog eens online te zwieren 🙂 Als jullie nog tips hebben, laat het me zeker weten! Marie Kondo: Spark Joy Ik was al fan van haar eerste boek, maar dit boek lijkt me nog zoveel fijner! Er staan ook wat meer afbeeldingen in – haar eerste boek is eerlijk gezegd best droge kost – zodat je ook veel beter kan zien hoe je alles opgeruimd krijgt. Nog mensen die last beginnen krijgen van lentekriebels? 😉 Shoot Dit boek sprak me eerst vooral aan door de cover, maar toen ik ontdekte dat ik het ook zou kunnen gebruiken om mijn blogfoto’s te verbeteren, veroverde het al heel snel een plek op mijn boekenwishlist.  Het Bucket List Boek Nog een lijstjesboek! Dit lijkt me vooral een grappig hebbedingetje en het staat nog mooi in je boekenkast ook 😉The Four Hour workweek Dit boek heb ik eigenlijk al, maar dan in e-bookvorm. En daar hou ik eigenlijk toch niet zo van… veel liever een gewoon papieren boek in mijn handen! Maar dit is ook echt een aanrader!The 52 lists project Lijstjes, ik ben er gek op! Ik maak er iedere dag wel een paar (To do-lijstjes voor op mijn werk, voor thuis, voor mijn websites,…) en dus leek dit soort boekje me ook heel fijn! Deze heb ik al besteld, maar het pakket ligt nu al 3 dagen bij de buren, die maar niet opendoen :'( boekenwishlist