Tweedehands bruidsjurken zijn hip!

(Last Updated On: June 13, 2022)

Tweedehands bruidsjurken zijn hip – Je bruiloft is natuurlijk de dag waar je je hele leven al naar uitkijkt. Het is de dag dat je viert dat je jouw partner echt in je leven laat komen en dat je met z’n tweeën doorgaat.

Helaas is het wel zo dat deze dag niet bepaald goedkoop is. Zo ben je voor een nieuwe trouwjurk al snel een klein fortuin kwijt.

Natuurlijk wil je graag je jawoord geven in een mooie jurk, maar dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je op voorhand denkt.

Tweedehands bruidsjurk?

Een van de beste manieren waarop je in staat bent om veel geld te besparen is door te kiezen voor een tweedehands bruidsjurk.

Wist je trouwens dat tweedehands bruidsjurken een van de grootste modetrends zijn in de bruidsmode dit jaar? Hiervoor ben je bij Nikita Bruidsmode aan het juiste adres.

Benieuwd wat ze jou te bieden hebben? Lees dan snel verder, we laten het je hieronder namelijk allemaal zien! Ik geef je alvast een kleine sneak peek: je kan er trouwen in een prachtige tweedehandse trouwjurk, in een prachtige hoeve.

Maak kennis met Nikita bruidsmode: tweedehands bruidsmode met een grote plus

Laten we maar eens beginnen bij het begin. Je wilt graag een tweedehands bruidsjurk kopen, maar ziet een beetje op tegen het hele proces: een leuke jurk zien te vinden, misschien wel op tweedehandssites?

Dan is het hopen dat de jurk in het echt ook nog meevalt, en dat valt al  eens tegen. Zou het niet veel fijner zijn om je tweedehands jurk ‘IRL’ te kunnen shoppen en er nog een heerlijke ervaring van te maken ook?

Wie zijn de mensen achter Nikita Bruidsmode, vraag je je af? Nikita bruidsmode is op dit moment de grootste aanbieder als het aankomt op alle mogelijke soorten tweedehands trouwjurken. Hun doel?  Mensen een mooie gedragen trouwjurk te kunnen bezorgen.

De reden dat tweedehands bruidsjurken ideaal zijn is het feit dat deze vaak maar eenmaal gedragen zijn. Hierdoor is het zowel uit financieel als duurzaamheid oogpunt veel beter om te kiezen voor een tweedehands jurk. Vind jij het ook belangrijk dat je trouwjurk geen eenmalig leven krijgt? Dat je niet één keer veel geld op tafel legt voor een prachtige jurk, maar die de rest van haar leven in de kast hangt? Een duurzame bruidsjurk, welke dame wilt dat nu niet voor deze bijzondere dag?

trouwjurken-duurzaam-tweedehands
trouwjurken-duurzaam-tweedehands

(bron foto: Samen Fijnn voor Nikita Bruidsjurken)

Rustig en ontspannen kiezen

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van een goede trouwjurk zullen ze er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Daarom worden de gasten ontvangen op de Brugse Hoeve. Deze locatie straalt rust en vrede uit.

Al wanneer je aankomt zal je een speciale dag beleven. Hun specialisten helpen je om de jurk te vinden die bij je past.

Wat voor stijl zou je willen hebben? Hoe moet de jurk passen? Zou je een speciale jurk willen hebben met een speciaal motief?

De mogelijkheden zijn eindeloos het aankomt op tweedehands jurken. De jurken zien er uiteraard allemaal als nieuw uit, niemand die weet dat je jurk al een keer gedragen is.

Kies jij voor een tweedehands trouwjurk?

Door te kiezen voor een tweedehands bruidsjurk ben je in staat om veel geld te besparen en om tegelijkertijd duurzaam bezig te zijn. In hun grootschalige assortiment is het mogelijk om echt uit alle soorten bruidsjurken te kiezen.

Heb je bepaalde vragen dan is het natuurlijk altijd mogelijk om even contact met hen op te nemen voor wat meer informatie.

Voor een volledig overzicht raden wij je aan om zelf even een kijkje te nemen op de site, zo weet je precies wat je te wachten zal staan. Binnen no time kom je uit bij de bruidsjurk die volledig aansluit bij wat je al die tijd al voor ogen had! En dat helemaal tweedehands en duurzaam: win-win!

Lees ook: bruidsmode trends 2022

Lees ook: welke trouwring kiezen