Festivalkapsels voor dames met lang haar

(Last Updated On: June 16, 2022)

Festivalkapsels: het festivalseizoen is volop aangebroken en sinds Coachella ben ik helemaal in de ban van wat meer bohémien festivalkapsels.

Het is hét moment om te experimenteren met wat minder alledaagse kapsels omdat je er op een festival gewoon lekker mee wegkomt.

Dus: maak je borst maar nat voor pastel haarkleuren, felle haarkleuren, allerlei leuke vlechtkapsels, boho kapsels, kapsels met sjaaltjes, kapsels met bloemenkronen, veren in je haar, leuke hoedjes, een prachtige zonnehoed,…

Festivalkapsels voor dames met lang haar

festivalkapsels-lang-haar-4

Festivals zijn voor wilde meiden met wilde haren! (MJTH via shutterstock) Deze look staat super met een bohemian bloemetjesjurk en een prachtige gouden neptattoo. Verzorg je lange, blonde haren trouwens extra goed in de zon met een UV-filter!

festivalkapsels-lang-haar-bloemenkroon

Festivalkapsels

Festivalkapsel voor lange haren – hier met een mooie bruine kleur haar (coka via shutterstock). Deze look maak je af met flink wat bronzer en highlighter

festivalkapsels-lang-haar

Prachtige festivalkapsels! Wat denken jullie van dit prachtige kapsel met lange haren en een prachtige bloemenkrans van echte bloemen.( Sunkids via shutterstock) Ook heel erg mooi is de combinatie met de kanten top die het geheel echt volledig bohemian maakt, I love it!

festivalkapsels-lange-haren-bloemen

Knalroze bloemenkrans en donkere bruine haarkleuren zijn een supermooie combinatie en oogmakeup (milla F via shutterstock)

festivalkapsels-lange-haren

Prachtige rose gouden haarkleur afgewerkt met een bloemenkrans (Canna obscura via shutterstock)

lang-haar-festivalkapsels

Rose gouden haarkleur en een bloemenkrans en prachtige rode lipstick (dasha romanova via shutterstock). Als er nu één kapsel is dat volledig festivalproof is, is dat een combinatie van een rose gouden haarkleur of een pastelroze haarkleur samen met een prachtige bloemenkrans. Combineer dit ook nog met een mooie felle lipstick, een prachtige soft smokey eye en misschien zelfs wel mooie gouden neptattoos.

Vlechtkapsels voor op een festival

Een van de makkelijkste festivalkapsels voor lang haar, zijn de vlechtkapsels. Je kan zoveel verschillende vlechten maken zoals een visgraatvlecht of een Franse vlecht en je kan er zo mee de festivalweide op.

 

Handige tips voor je festival kapsels & onmisbare tools

Op een festival dat meerdere dagen duurt, kan je niet zomaar je haren wassen. Dan is het handig als je bijvoorbeeld enkele bussen droogshampoo meehebt. Heb je een bruine haarkleur? Dan is een droogshampoo speciaal voor droog haar iets voor jou: door die te gebruiken, heb je helemaal geen witte waas in je haren na de spray te gebruiken.

 

Makkelijke festivalkapels

Welke kapsels zijn helemaal festivalproof en waarbij duurt het ook niet te lang om ze te maken? Na een nachtje in een tent heb je ook lang niet meer alle tools ter beschikking. Kan je nog wel wat hulp gebruiken bij het maken van je kapsels om naar de festivals te trekken?

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

B U B B L E / B R A I D S ⭐️ . . Wanded Using – @ghd Small tong

Een bericht dat is gedeeld door @ billiej.hairstylist op

 

En? Wat vinden jullie van deze prachtige kapsels? Zijn ze niet fenomenaal? Ik heb direct zin om naar Coachella te vertrekken als ik deze festivalkapsels zo zie, hahaha!