Too Faced en Beautybay bestelling

(Last Updated On: November 19, 2021)

Ik ben bezig met mijn make-up stash te vernieuwen en nu mocht ik eindelijk van mezelf het Chocolate bar palette bestellen! Hier keek ik al maanden naar uit, en er was een sale bij The Beautybay! Ik gooide dan ineens ook maar de Too Faced Shadow Insurance in mijn mandje… 1. Too Faced chocolate bar eyeshadow palette: 54,4 euro Eindelijk heb ik dit palette! Ik kan niet wachten tot ik hiermee kan spelen ­čÖé too-faced-chocolate-bar-eye-shadow 2. Too Faced shadow insurance original: 20,60 euro Dit schijnt een van de beste oogschaduwprimers te zijn, deze wil ik dus heel graag eens proberen. Ik ben altijd gek geweest op het Urban Decay Primer Potion-flesje, maar dit is hygi├źnischer en makkelijker! too-faced-shadow-insurance