Beautybay Christmas Wishlist

Beautybay Christmas Wishlist

Ah, de tijd van het jaar waarbij ik regelmatig op Beautybay zit te kijken voor een beetje leuke nieuwe make-up is weer aangebroken. Zeker sinds ze ook Makeupgeek verkopen, zit ik er weer vaak te kijken. Makeupgeek heeft een poosje geleden een nieuwe collectie uitgebracht met foil eyeshadows en nog prachtige matte en shimmery oogschaduwkleuren, en die wilde ik erg graag hebben… Wat staat er bij jullie op je christmas wishlist? makeupgeek-foiled-take-two makeupgeek-foiled-sourcery makeupgeek-foiled-legend makeupgeek-houdini-foiled makeupgeek-flame-trower-foiled makeupgeek-foiled-epic makeupgeek-foiled-curtain-call makeupgeek-center-stage-foiled makeupgeek-masquerade   makeupgeek-bake-sale makeupgeek-band_wagon-color make-up-geek-faux-fur makeupgeek-lucky-penny Samen met nog een leuke Z-palette (ik heb er al enkelen) en nog een makeupgeek palette… z-palette-large-leopard makeup-geek-palette-travel-vault2 makeup-geek-palette-travel-vault

Nog meer artikels:   Getest: Catrice Beautifying Lip smoother
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.