Declutter-video’s van Youtubers

Declutter-video’s van Youtubers

Weet je wat mij altijd supergoed helpt als ik eens moet opruimen, maar de zin maar niet vind? Decluttervideo’s bekijken van Youtubers! Dit zijn enkele van mijn favoriete declutter video’s waardoor ik direct mijn hele appartementje ondersteboven zet om eens flink op te ruimen: declutter-1

(zen meisje – Shutterstock)

declutter-2

(opruimen – Shutterstock)

Nog meer artikels:   Dupes voor de Urban Decay naked palettes
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. October 26, 2016 / 3:15 pm

    ik krijg al stress bij het idee dat ik verplicht moet gaan declutteren als ik ga samenwonen. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste mensen hebben veel te veel spullen. Of het nou gaat om meubels (decoratie stoelen) of 100 paar schoenen hahaha.

    • October 26, 2016 / 6:50 pm

      Hahaha ik ken het hoor 😉 Mijn vriend en ik babbelen er ook vaak over, en ik begin al mijn spullen nu als overbodig verhuismateriaal te zien, LOL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.