Cruelty Free Beauty Interieur

Declutter-video’s van Youtubers

September 14, 2016
declutter-1

Laatste update op

Weet je wat mij altijd supergoed helpt als ik eens moet opruimen, maar de zin maar niet vind? Decluttervideo’s bekijken van Youtubers! Dit zijn enkele van mijn favoriete declutter video’s waardoor ik direct mijn hele appartementje ondersteboven zet om eens flink op te ruimen: declutter-1

(zen meisje – Shutterstock)

declutter-2

(opruimen – Shutterstock)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Emilia October 26, 2016 at 3:15 pm

  ik krijg al stress bij het idee dat ik verplicht moet gaan declutteren als ik ga samenwonen. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste mensen hebben veel te veel spullen. Of het nou gaat om meubels (decoratie stoelen) of 100 paar schoenen hahaha.

  • Reply Glamourista October 26, 2016 at 6:50 pm

   Hahaha ik ken het hoor 😉 Mijn vriend en ik babbelen er ook vaak over, en ik begin al mijn spullen nu als overbodig verhuismateriaal te zien, LOL

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.