Charlotte Tilbury make-up online shoppen

Charlotte Tilbury make-up online shoppen

Heerlijk nieuws: je kan nu Charlotte Tilbury make-up heel makkelijk online shoppen in Nederland en België: eerst moest je bestellen bij Selfridges of bij Net-a-porter als je het in Europa wou bestellen (geen invoerkosten), of anders tochecht in de USA. Maar het fijne nieuws: vanaf nu kan je dus ook Charlotte Tilbury bij de Bijenkorf online kopen!

Nog meer artikels:   Strobing: het nieuwe contouren

Charlotte Tilbury online

Ik heb zelf jammer genoeg nog niets van dit prachtige make-up merk, maar voor zij die Charlotte Tilbury niet kennen: ze is een hele bekende visagiste die al veel sterren onder handen heeft genomen en ik leerde haar kennen via Youtube, jullie hebben haar filmpjes hier op Glamourista vaak voorbij zien komen. Zo ontdekte ik ook heel veel favorieten van Youtubers, die je nu gewoon makkelijk online kan kopen! charlotte-tilbury-online-bestellen

Nog meer artikels:   The Balm online kopen en bestellen

charlotte-tilbury-online-bijenkorf

charlotte-tilbury-makeup-nederland

charlotte-tilbury-nederland

charlotte-tilbury-online

Nog meer artikels:   Alleen vandaag sale bij Beautybay

Hebben jullie al producten uitgeprobeerd van Charlotte Tilbury? Laat zeker weten welke producten zeker aanraders zijn 🙂

Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.