Je make-up stash opruimen met de Konmari methode

Je make-up stash opruimen met de Konmari methode

Een nieuw jaar, tijd om je make-up stash wat op te ruimen! Of tenminste… dat is voor mij altijd een van mijn voornemens πŸ™‚ Oude make-up vliegt de prullenbak in, en spulletjes die ik niet meer gebruik geef ik weg of ik verkoop ze! Mag ik even zeggen dat ik doodzenuwachtig Β word van haar make-up stash? Het is zo veel… Ik hou erg van make-up maar zo’n grote stash vind ik vooral zonde van je geld en ruimte. Ik ben gelukkig erg blij met mijn eigen make-up stash… laat ik daar binnenkort maar eens foto’s van maken! make-up-stash-opruimen-konmari

Nog meer artikels:   Urban Decay Naked Heat palette reviews op Youtube, dupes en swatches
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

2 Comments

  1. January 7, 2016 / 12:15 pm

    Ik ben al vrij georganiseerd, dus echt een grote opruim is niet nodig in mijn stash. De methode lijkt me wel handig.

    • January 10, 2016 / 3:51 pm

      Ik ook, zodra ik merk dat ik iets niet gebruik probeer ik het te verkopen of geef ik het weg πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.