Cruelty Free Beauty

Makeup Geek eyeshadow palette: oogschaduw swatches shimmers

August 27, 2015
makeupgeek-palette-mac

Laatste update op

Enkele weken geleden bestelde ik wat oogschaduwen van MakeupGeek.com (bekijk hier mijn MakeupGeek haul): Hou je klaar voor swatches, een review en een overzichtje van alles wat ik bestelde. Ik heb ze in een oogschaduwpalette van MAC gestoken omdat ik het zo’n leuk zicht vond! Dit palette zelf kost samen met de insert ongeveer 13 euro. De oogschaduw van MakeupGeek kost bijna 6 dollar per oogschaduw en mag ik zeggen: de kwaliteit is véél beter dan MAC en ze passen gewoon in zo’n oogschaduwpalette. makeupgeek-palette-mac make-up-geek-palette makeupgeek-palette   makeupgeek-eyeshadow Eerste rij: make-up-geek-eyeshadow-oogschaduw-swatches purely naked / cinderella / twilight / prom night / moondust Tweede rij: hipster /pretentious / taupe notch / homecoming / grandstand make-upgeek-swatches Derde rij: mesmerized / last dance / sensuous / burlesque / drama queen make-up-geek-swatches-2 make-up-geek-swatches   Mijn matte kleuren zitten in een ander palette, samen met wat matte kleuren van Coastal Scents. Die komen er dus nog zeker aan 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Lonneke August 27, 2015 at 9:56 pm

  Waanzig mooi palette is dit!

 • Reply Roxanne August 27, 2015 at 11:44 pm

  Wauw wat een pigment!

 • Reply Valerie August 30, 2015 at 2:45 pm

  De kleuren zijn echt mijn ding! Ook mooi gepigmenteerd!
  Check mijn giveaway!

 • Reply MakeupGeek lanceert duochrome oogschaduw - and I ordered Some - Hair Trends New October 12, 2015 at 8:39 am

  […] MakeupGeek haul yesterday mijn Palette ik dat zelf samenstelde) in vorige week kreeg ik een erg leuke ineens notification op mijn […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.