Cruelty Free Beauty

Shop Aussie online bij bol.com

November 25, 2014
aussie-miracle-beach-waves

Laatste update op

Goed nieuws! Nu kan je bij Bol.com ook Aussie haarproducten bestellen! In België zijn deze producten heel erg moeilijk te krijgen, dus ik ben een erg happy girl! Wat vinden jullie aanraders? Ik heb al veel goeds gehoord over de 3 minute miracle treatments dus die zal ik zeker eens online kopen als mijn andere maskertjes op zijn. Je weet wel, dat mijn badkamerkastjes niet ineens uit hun voegen springen 😉 aussie-miracle-beach-waves

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bo December 5, 2014 at 1:47 pm

    Super tip! zelf ben ik helemaal weg van de Miracle Beach Waves haarspray, mijn haar is namelijk vrij dun en dit geeft net even dat extraatje

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.