Shop Aussie online bij bol.com

aussie-miracle-beach-waves

Goed nieuws! Nu kan je bij Bol.com ook Aussie haarproducten bestellen! In België zijn deze producten heel erg moeilijk te krijgen, dus ik ben een erg happy girl! Wat vinden jullie aanraders? Ik heb al veel goeds gehoord over de 3 minute miracle treatments dus die zal ik zeker eens online kopen als mijn andere maskertjes op zijn. Je weet wel, dat mijn badkamerkastjes niet ineens uit hun voegen springen 😉 aussie-miracle-beach-waves

Nog meer artikels:   Cherryculture haul

Written by Glamourista

Cat mom - gek op Jeroen - reizen, make-up en fashion!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

herfstjassen-2014-2015

Herfstjassen voor dames

Ooglook met blauwe eyeliner voor groene ogen

blauwe-eyeliner-essence-gel-makeuplook