Shop Aussie online bij bol.com

Shop Aussie online bij bol.com

Goed nieuws! Nu kan je bij Bol.com ook Aussie haarproducten bestellen! In België zijn deze producten heel erg moeilijk te krijgen, dus ik ben een erg happy girl! Wat vinden jullie aanraders? Ik heb al veel goeds gehoord over de 3 minute miracle treatments dus die zal ik zeker eens online kopen als mijn andere maskertjes op zijn. Je weet wel, dat mijn badkamerkastjes niet ineens uit hun voegen springen 😉 aussie-miracle-beach-waves

Nog meer artikels:   Hoeveel van jouw makeup en skincare is vervallen?
Glamourista

Cat mom – gek op Jeroen – reizen, make-up en fashion!

Find me on: Web

1 Comment

  1. December 5, 2014 / 1:47 pm

    Super tip! zelf ben ik helemaal weg van de Miracle Beach Waves haarspray, mijn haar is namelijk vrij dun en dit geeft net even dat extraatje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.