Sleek original palette : swatches

sleek-original-palette

Het Sleek original palette is een heel fijn palette voor iedere dag: er zitten neutralere kleuren in, maar er zijn ook wat opvallendere kleuren. Ik laat jullie wat swatches zien van het original palette van Sleek! 

Sleek Original palette: review

Ik ben gek op dit fijne oogschaduwpalette! Toegegeven, ik gebruik het niet zo heel veel als het Sleek Storm palette, maar hij blijft fijn. De oogschaduw is wel redelijk poederig, waardoor de oogschaduw sneller opgaat dan andere merken – dat is tenminste mijn ervaring. sleek original palette sleek original palette sleek palette original

Sleek original palette: swatches

Enkele swatches van het Sleek original palette, die komen eraan! De sleek palettes (en dus ook de Original) zijn vaak heel erg gepigmenteerd en je hebt er echt amper wat van nodig… geweldig, toch? Ik ben voor deze swatches heel lichtjes over de oogschaduw gegaan, kijk eens wat voor kleur ik al had! Moet je nagaan wat het resultaat zal zijn met een primer 🙂 sleek original palette swatches sleek original palette swatches Dit Sleek palette in original heeft verschillende opvallendere kleuren in het palette zitten, perfect als aanvulling op je nude en bruine oogschaduwkleuren. Bijna iedereen zal dit leuke oogschaduwpalette al wel hebben, nee? Anders is het zeker een aanradertje!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kajal-liner

Echte kajal – echte kohl van Hashmi

Lentetrends: het jeansjasje: hoe combineer je een jeansjackje?

jeansjasje