Beautybay haul

(Last Updated On: November 19, 2021)

Het was alweer even geleden, maar ik had een bestelling geplaatst bij Beautybay: ik had al lang mijn zinnen gezet op het Chocolate Bar palette van Too Faced (en dat ruikt dus echt lekker naar chocolade), en wou ook heel graag eens de OPI Glitter Off proberen, samen met de Too Faced Shadow Insurance. IMG_1220   Alleen… toen ik het doosje van het oogschaduwpalette opende… viel er poeder uit. Niet goed! Met een bang hartje deed ik de verpakking open en jawel, een oogschaduw was stuk gegaan. Best lullig voor een oogschaduwpalette van in de 50 euro, maar goed. Ik besefte ook wel dat het veel meer gedoe zou zijn om te ruilen en er dan misschien alweer eentje stuk zou gaan, en deze kleur zou ik toch zo goed als nooit gaan gebruiken. Dus liet ik het maar zo, maar wel vervelend natuurlijk. IMG_1223 IMG_1233   Hebben jullie al besteld bij Beautybay? En waren jullie er tevreden over? Ik ben de laatste dagen al veel aan het testen geweest, maar de reviews komen er nog aan! Can’t wait 😀 Ik kreeg er ook een staaltje bij van Ouidad, een olie om je haren te wassen. Daar ben ik ook hele erg benieuwd naar!