Balayage kapsels en haarkleuren - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
kapsel

Balayage kapsels en haarkleuren

September 22, 2015
balayage-kapsels-2

Tijd voor herfstkapsels! Deze herfst zien we veel balayagekapsels en veel kapsels met highlights: meestal geven die een heel natuurlijke touch aan je kapsel. Dus: balayage kapsels. Maar wat is een balayage eigenlijk? Kan jij nog een balayage onderscheiden van ombre haarkleuren, écaille haarkleuren (ook wel tortoiseshell haarkleuren genoemd) en een kapsel met veel highlights? Ik begin het flink moeilijk te vinden, hoor. In de herfst is een balayage perfect omdat je zo toch kan spelen met wat donkerdere en lichtere kleuren zonder ineens voor een volledig nieuwe haarkleur te moeten gaan. Kijken jullie mee naar deze prachtige voorbeelden die ik tegenkwam?

Balayage kapsels

  waves-balayage balayage-kapsels-8 balayage-krullen bruine-balayage-2 blonde-balayages ombre-haarkleur-highlights ombre-haarkleuren balayagekapsel balayagekapsels2 balayage-kapsels-10 kapsels chocoladebruine-haarkleur rose-gouden-highlights blonde-kapsels kapsel-balayage-krullen lang-blond-haar kapsel-balayage-laagjes kapsel-laagjes bruine-balayage-kapsels balayage-grijs-haar rode-highlights blonde-highlights-2 balayage-haarkleuren-4   balayages-kapsels hair-contouring kapsels-balayage balayage-blond-bruin blonde-balayage-haar ombre-haarkleur bruin-haar-balayage balayage balayage-laten-verven balayage-haarkapsel bruine-balayage-haarkleuren blonde-balayage-haarkleur balayage-kleuren-2 balayage-haarkleuren-23 balayage-haarkleuren-karamel haar-haarkleuren-highlights balayage-haarkleuren-haar balayage-haarkleur balayage-haarkleuren-3 kapsels-2016 balayage-haarkleuren-2-3 balayage-haarkleuren-2 balayage-haar-14 balayage-haar-13 balayage-haar-12 balayage-haar-10 balayage-haar-9 balayage-haar-8   balayage-haar-6 balayage-haar-5 balayage-haar-4 balayage-haar-3 balayage-haar-2 balayage-haar balayage-ombre-hair balayage-hair balayagekapsels highlights-balayage-2 sand-blonde highlights-balayage caramel-highlights blonde-highlights kort-haar-balayage balayage-bruin-blond balayage-blond-haar-2 warme-balayage balayages-2 licht-bruin-balayage balayage-kapsels-7 caramel-balayage-highlights balayage-kort-haar bruine-balayage blonde-balayage-2 balayage-blond-haar balayage-kapsels-6 balayage-kapsels-5 balayage-kapsels-4 balayage-kapsels-3 balayage-kapsels-2  

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nathalie September 22, 2015 at 10:12 pm

  Ik vind het prachtig, alleen zo jammer dat het eigenlijk een beetje een vertekend beeld geeft door die krullen altijd. Bij mijn stijl haar ziet het er natuurlijk nooit zo uit.

  • Reply Glamourista September 23, 2015 at 9:22 pm

   Da’s helemaal waar Nathalie!

 • Reply Lonneke September 22, 2015 at 11:58 pm

  Vooral de donkere kapsels vind ik erg mooi. Dankjewel voor het delen hiervan nu heb ik genoeg inspiratie als ik naar de kapper van de week ga!

  • Reply Glamourista September 23, 2015 at 9:23 pm

   Da’s heel leuk om te lezen! Veel succes bij de kapper, ik ben heel benieuwd naar het resultaat 🙂

 • Reply Kiss & Make-up September 23, 2015 at 11:39 am

  Zucht, prachtig allemaal, waauw waauw waauw. Na jouw haar features voel ik me altijd ZWAAR en DIEP ontevreden met mijn eigen haar, haha.

  • Reply Glamourista September 23, 2015 at 9:24 pm

   Oh, da’s niet de bedoeling 😀 Het gras is altijd groener aan de overkant zeker 😀

 • Reply Kapsels scan haarkleuren - Hair Trends New October 14, 2015 at 9:16 am

  […] […]

 • Reply Vera December 12, 2015 at 9:02 pm

  Ik wil graag licht bruin haar maar welke zou dan het beste zijn want ik ben wit/blond

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  back-to-school-make-up
  Back to school: make-up looks

  Het academiejaar is hier in België net weer begonnen, tijd dus om wat fijne back to school (of voor sommigen...

  Close