Bobkapsels met een pony - kapsels 2017 -korte kapsels 2017 - haarkleuren - kapsels voor dames - mannenkapsels - kinderkapsels - communiekapsels - bruidskapsels 2017
boblijn kapsel

Bobkapsels met een pony

bob-pony-2

Over bobkapsels heb ik de laatste tijd al veel geschreven: messy bobkapsels, bobkapsels met een ombre-effect erin, lange bobkapsels (lob)… je kan wel stellen dat ik helemaal om ben! Zeker nu ik zelf ook een bobkapsel heb, ben ik steeds op zoek naar wat nieuwe kapselinspiratie om met jullie te delen. Vandaag op het menu? Bobkapsels met een pony!

Bobkapsels met een pony

Een pony past eigenlijk bij ieder bobkapsel: het maakt je bob ineens een heel stuk zachter (en je gezicht ook). Een hele scherpe bob kan je namelijk een erg strenge look geven. pony-bob-2   Een wavy bob in een prachtige bruine haarkleur met een rechte pony     Een wavy bob met een lichte ombre erin en een rechte pony bobkapsel-pony   Een wavy bob (bruine haarkleur) met een rechte pony bob-schuine-pony   Een donkerrode bob (eerder een lange bob, lob-kapsel) met een schuine pony       Ik krijg van dit kapsel echt sixties-vibes! AlizĂ©e (de zangeres van ‘Moi, lolita’) met een bruine korte bob (die zachtjes naar binnen gefohnd is) en een rechte pony bob-pony-2   Een prachtige donkerbuine lob et een rechte pony (en boy, wat een prachtige oogmake-up bij dit kapsel!!) bob-bangs   Een donkerbruine bob met rechte pony (en wat slag in de bob): perfect voor Aziatisch haar!     bob-bangs-2   Een zwarte bob met een rechte pony. Wat komen haar ogen prachtig uit zo! bob-rechte-pony   Een rode lange bob met een rechte pony. Prachtig!     Ook Katy Perry werd al vaak met een bob gespot: hier heeft ze een zwarte lange bob met een schuine pony Emma Stone is duidelijk ook al fan van bobkapsels: een rode bob met schuine pony Dit is mijn droomhaarkleur: een koele blonde, lichtbruine haarkleur. In een bobkapsel met een rechte pony… love it! Zo blij dat deze haartrend terug is! Nog eens een gitzwarte haarkleur: dit bobkapsel is er eentje waarbij de haarpunten naar binnen gestyled zijn, en met een spikey rechte pony bobkapsel-pony-2   As bobkapsels met een pony ergens goed voor zijn, is het om je ogen flink in de verf te zetten 😉 Hier zie je een kort donkerbruin bobkapsel met een rechte pony. Taylor Swift: koningin van de bobkapsels met pony! Omdat ze een ietwat langwerpig gezicht heeft met een hoog voorhoofd, is dit een prima keuze voor haar gezichtsvorm. Een blonde bob met een zachte pony (zie je hoe deze pony niet zo hard recht geknipt is, maar haar natuurlijke slag er een beetje doorheen komt?). bob-met-pony-2     Nog eens Taylor Swift met haar heerlijke bobkapsel: ze heeft hier een blonde haarkleur (eerder zand of koren), een bob die ze met een krultang wavy gemaakt heeft – nuja, haar haarstylist – en een rechte pony die rond gestyled is. bob-pony-rood   Een pittig rood kapseltje: een rode haarkleur (misschien zelfs eerder oranje haarkleur te noemen?) in een pittig opgeknipte bob en een schuine pony   rood-haar-bob-pony   Een knalrode lob (lange bob) met een rechte pony Met dit kapsel ben ik enkele maanden geleden naar Toni Kalin gestapt om mijn haar te laten knippen: een heerlijk messy bob in een blonde haarkleur (met enkele highlights erin) en een schuin geknipte pony bobkapsels-schuine-pony donkere-bob-rechte-pony lange-bob-pony   Highlights in een bobkapsel kunnen trouwens ook prima! bob-pony-brunette     Jup, dit bobkapsel blijft mijn grote favoriet… kan iemand mij de gegevens van Taylors haarstylist bezorgen? 😉 Haar haarkleur en haarsnit zijn perfect! lob-pony     Ladies, denk eraan: kapsels met een pony zijn perfect om alle aandacht op je ogen te vestigen! Besteed dus zeker een beetje extra aandacht aan je oogmake-up, je zal het verschil zien! lob-kapsel-pony   bob-pony2   En om in zomerse sferen te blijven: een bobkapsel met rechte pony en een heerlijk zomers hoedje!  

King Louie 2015-2016 A/W nieuwe collectie
Wannahaves: Clarks suede laarsjes

1 Comment

 • Reply Kiss & Make-up August 11, 2015 at 12:02 pm

  Aziatische types staan hier inderdaad heel goed mee, zo mooi! Weet niet dat ‘t wat voor mij is…

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  1557228_350_B
  Wannahaves: Clarks suede laarsjes

  In de herfst, winter en zelfs lente (koukleum right here) draag ik ongelofelijk veel enkellaarsjes en lange laarzen. Ik was...

  Close